Dezvoltarea unui proiect rezidential aparte in Copou

Acasa, intre adevar metaforic si realitate binemeritata!

Anul 2020, cu bune si rele, a reusit sa testeze capacitatea romanilor de a se adapta la situații neprevazute. Economia României a fost supusa unui soc, atenuat pe alocuri de anumite măsuri luate de Guvern. Din nefericire, nu toate afacerile au supraviețuit stării de urgenta si schimbarile aduse de pandemie. In ciuda acestor lucruri, un lucru a ramas constant: dorinta romanilor de a investi in imobiliare.

Este evident ca omul vrea sa traiasca intr-o casa sigura si confortabila, pe care sa o numeasca „acasa”. Romanii doresc sa investeasca inteligent si sa faca alegeri pe care sa nu le regrete mai tarziu. Un apartament bun, realizat cu profesionalism si din materiale de calitate, poate atrage privirile oricarui client interesat.

Orasul Iasi cunoaste o dezvoltare impresionanta in domeniul imobiliar. Dezvoltatorii si firmele de constructii din Iasi, au inteles ca exista un apetit aparte al iesenilor pentru case si apartamente. Piata imobiliara ieseana cunoaste o dezvoltare dinamica, cu accent pe calitate si particularitati speciale ale proiectelor rezidentiale. Deloc surprinzator, iesenii raspund pozitiv la „chemarea” dezvoltatorilor imobiliari.

Copou, unul din cele mai ravnite zone rezidentiale din Iasi

In orasul Iasi, Copoul reprezinta un pol de atractie pentru investitori si locuitori. Iesenii si-ar dori sa aiba aproape parcul Copou si se bucure de plimbari linistitoare dupa zile lungi la locul de munca. Proiectele rezidentiale din aceasta zona a orasului, reusesc sa atraga atentia persoanelor care doresc sa investeasca in apartamente. Sunt multi ieseni care urmaresc evolutia proiectelor rezidentiale, incercand sa gaseasca oferte avantajoase. De cele mai multe ori, ei incep o documentare de durata, ce implica si vizite la proiectele care-i intereseaza.

Folosind in mod inteligent timpul pe care-l au la dispozitie, iesenii si oamenii de afaceri cu capital de investit, incearca sa gaseasca cele mai bune proiecte rezidentiale din Iasi. Cateodata pot face acest lucru mai usor ca niciodata, mai ales cand ii intereseaza o anumita locatie din Copou. Si da!

O sa gasiti cateva locatii extraordinare in Copou, care pot atrage cuplurile tinere, familiile mici si mijlocii dar si persoanele cu bani care vor sa cumpere apartament pentru inchirieri ulterioare. Din ce in ce mai multi ieseni doresc sa gaseasca proiecte rezidentiale speciale, care sa puna accent pe calitate si confort.

Dezvoltatorii trebuie sa dea dovada de creativitate si profesionalism atunci cand concep blocurile si apartamentele. Cateodata trebuie sa iesi in evidenta cu proiectul pentru a atrage clientii. Acestia din urma doresc sa locuiasca in apartamente frumoase, bine delimitate si realizate din materiale de calitate.

dormitor spatios apartament 2

Nimeni nu vrea sa fie dezamagit de alegerea facuta, mai ales cand vine vorba de un apartament. O asemenea investitie trebuie sa fie facuta inteligent. Sunt multe cupluri tinere care strang bani pentru a cumpara un apartament. Ei aleg sa utilizeze programe de credite imobiale pentru a achizitiona apartamente sau case. Aceste credite sunt potrivite iesenilor care se afla la inceput de drum si vor sa locuiasca in casele lor.

De asemenea, multi tineri doresc sa transforme banii pe chirie platiti luna de luna in plata propiului apartament. Asa ca ei folosesc programele de credite pentru a plati apartamentele dorite. Asadar, va puteti imagina cat de important este pentru ei sa cumpere apartamente de calitate.

In Iasi, dezvoltatorii stiu acest lucru si majoritatea incearca sa ofere oportunitati imobiliare. Copoul reprezinta un loc dezirabil in Iasi. Multi doresc sa locuiasca in Copou. De ce? Universitatea Alexandru Ioan Cuza este aproape. Gradina Botanica Anastasie Fatu se afla la doar cateva minute distanta. Persoanele cu laturi creative, obisnuiesc sa se plimbe prin parcul Copou, cu opriri obligatorii la Teiul lui Mihai Eminescu.

Oportunitatile de investitie in proiectele rezidentiale din Copou sunt mai mult decat atragatoare. Pandemia ne-a aratat ca trebuie sa gestionam inteligent capitalul de care dispunem. Atat tinerii, adultii si oamenii de afaceri care dispun de bugete diferite pentru investitii, dau dovada de retineri calculate. Ei vor sa fie siguri de alegerile finale si sa se bucure pe termen lung de achizitia facuta. Acest lucru ii determina sa fie foarte atenti cu alegerile facute. Graba nu este binevenita sau utila atunci cand vine vorba de o investitie majora.

Proiectul rezidential Copou View de pe strada Viticultori

In Iasi o sa gasiti dezvoltatori creativi, cu proiecte care incearca sa atraga atentia clientilor. Acestia din urma, au nevoie de apartamente care sa devina case. Astazi o sa gasiti in Copou multe proiecte rezidentiale, toate dezvoltate pentru a fi ocupate de persoane din diferite clase sociale. Avand in vedere ca exista atat de multe proiecte, clientii au de infruntat o provocare inedita: sa stranga suficiente informatii despre ele pentru a lua cea mai buna decizie.

O investitie majora precum cumpararea unui apartament implica o documentare de durata. Sunt rare cazurile in care un cuplu a vizitat un apartament si l-a cumparat pe loc.

De cele mai multe ori, oamenii nu se grabesc si vor sa fie siguri ca fac alegerea potrivita. Noi am decis sa dezvoltam un proiect deosebit in Copou, care sa fie pe placul tinerilor, familiilor care vor o casa sigura, confortabila si draga inimii.

Copou VIEW este un proiect diferit fata de orice exista pe piata ieseana. Am dorit sa cream un bloc modern, cu arhitectura occidentala si apartamente spatioase. Dintr-un vis si o dorinta strasnica de a livra calitate in fiecare produs oferit clientilor, ne-am gandit sa dezvoltam in Copou un proiect rezidential cu totul special.

Care sunt particularitatile proiectului nostru din Copou?

  • 1. Bloc cu apartamente cu 2, 3 si 4 camere
  • 2. Piscina interioara si sala de sport
  • 3. Gradini si terase spatioase; Logie inchise si deschise elegante
  • 4. Fiecare apartament este dotat cu aparat de aer conditionat
  • 5. Tavan inalt si parchet din lemn de stejar
  • 6. Apartamentele sunt izolate si completate de sisteme inteligenta de control al iluminatului, incalzirii centrale si de siguranta
  • 7. Materiale de calitate, profesionalism dedicat

Daca doriti sa locuiti intr-un bloc modern, cu apartamente dezvoltate pentru a asigura un trai rafinat si confortabil, contactati-ne si va raspundem cu drag. Vrem sa fim un reper de calitate si siguranta, motiv pentru care aplicam cu strictete principiul transparentei in fiecare moment al dezvoltarii si vinderii apartamentelor create.