Comunitatea de acasa in Copou

dormitor frumos decorat

Bucuria de a trai intr-o comunitate linistita in Copou

A venit acel moment fericit din viata voastra ce marcheaza achizitionarea unui apartament nou? Pentru atat de multi ieseni, trecerea de la chirie la statutul de propietar, reprezinta o aspiratie greu de ignorat. Deloc surprinzator, cumpararea unui apartament nou si frumos implica mai multe etape, toate acompaniate de provocari inedite si intrebari serioase, uneori lipsite de raspunsuri utile.

Din fericire, in Iasi au aparut proiecte imobiliare diverse, ceea ce inseamna alegerea unui apartament care treptat sa devina „acasa”. Iesenii care doresc sa scape de “povara” chiriei si sa se mute in apartamentele lor, incearca sa gaseasca solutii imobiliare avantajoase, dar fara sa faca rabat la calitate.

Fosta capitala a Moldovei a devenit o atractie pentru multe persoane ce locuiesc in judetele invecinate. Acestea doresc sa traiasca intr-un oras care sa le ofere o diversitate culturala si sociala diferita fata de cea intalnita in orasele natale. Mai mult decat atat, locurile de munca din Iasi s-au multiplicat in special datorita firmelor de IT si a multinationalelor care au ales sa-si desfasoare activitatea aici.

Posibilitatile financiare ale iesenilor (vechi si noi) au crescut si astfel ei s-au reorientat catre proiecte imobiliare mai bune decat cele in care se afla. Dezvoltatorii de blocuri de apartamente si case, au inteles ca trendul de habitatie trece de la chirie la propietate (obtinuta cu bani cash, credit imobiliar sau imprumuturi).

Iesenii au inteles ca pot plati lunar un apartament care sa fie al lor si pe care sa-l personalizeze fara jena oricand si oricum doresc. Din acest motiv, a crescut popularitatea creditelor imobiliare (Prima Casa sau standard imobiliar) printre ieseni. Nu este tocmai usor sa accesezi un credit imobiliar pentru a cumpara un apartament sau casa.

Sunt multi pasi de urmat inainte de a ajunge la stadiul final, acela de a semna cecul cu bani de la banca. Ne aducem aminte cu drag de acel moment cand am cumparat apartamentul familiei. Fiecare roman are o poveste similara, pe care o impartaseste cu cei dragi. Chiar daca achizitionarea primului apartament nu se uita niciodata, viitoarele investitii imobiliare continua sa ne „bantuie”.

idei decorare baie moderna apartament

Un nou tip de proiect imobiliar in Iasi

Viata unui locatar incepe cu adevarat dupa preluarea cheii de apartament. Dupa ce a trecut de hopurile creditelor, actelor de analizat si semnat, viata in noua casa incepe sa prinda contur. Acesta are nevoie de cateva zile pentru a se obisnui cu noua locatie. Sentimentul de „acasa” se dezvolta treptat. Nimic nu apare peste noapte desi unele persoane se simt acasa aproape instant (cazuri rare). Pana la mutarea efectiva in apartament, documentarea va poate coplesi. Instinctul corelat cu posibilitatile financiare, dau nastere unei experiente imobiliare cat de cat placute.

Pare un loc potrivit in care sa scrieti basme si povesti de neuitat, si chiar asa este! Copoul si zumzetul sau verde si voios, va pot da o stare de bine! Dacă ai în vedere o achiziție de locuință pentru familie sau cu scop investițional, trebuie să ai în vedere să obții cea mai bună valoare pentru fondurile investite! Alegerea unei locuinte in una din cele mai solicitante zone rezidentiale din Iasi, implica o documentare de durata. Lucrurile nu pot fi lasate la voia intamplari cand vine vorba de o investitie de anvergura. Fie ca va doriti sa cumparati un apartament cu o camera, doua sau trei, sigur incercati sa gasiti o varianta imobiliara de incredere, pe care sa o pretuiti o viata.

Daca v-ati propus sa cumparati un nou apartament in Copou, atunci va asteapta o aventura palpitanta. Copou View ofera noilor locatari posibilitatea de a se bucura de servicii de concierge, mentenanta dupa preluare apartament. De ce sa va faceti griji cu privire la administrarea tehnica a noului apartament, cand exista specialisti care pot face acest lucru pentru voi? Ei stiu exact cand si cum sa intervina ca voi sa va bucurati de viata in apartament.

Liniste in parcul Expozitiei, Copou

O viata confortabila si sigura incepe intr-un bloc proiectat pentru a deveni o comunitate activa si implicata. Locatarii pot crea impreuna un standard de viata asumat, cu activitati placute si de bun simt. A venit timpul ca iesenii sa se bucure de un alt stil de viata, unul cu baza romaneasca si valori occidentale. Situat intr-o zona linistita, lipsita de traficul intens al arterelor principale. Natura si compania selecta a colocatarilor face ca viata in Copou View sa fie o reala placere.

Scopul unui proiect rezidential intr-o zona atat de speciala a orasului Iasi, este clar: sa ofere locatarilor o viata confortabila si placuta. Ne-am dorit ca proiectul Copou View sa ofere cadrul perfect pentru crearea unei comunitati. Luxul poate fi accesibil, mai ales cand este acompaniat de seriozitate si profesionalism din partea dezvoltatorului. Avem valori care ne definesc munca in fiecare zi. Am invatat in cei 12 ani de cand activam in industria de constructii din Marea Britanie un lucru foarte important: clientul merita sa fie respectat prin oferirea unui produs final de cea mai buna calitate.

Calitatea materialelor utilizate in constructia blocului, profesionalismul lucratorilor si designul special al apartamentelor recomanda Copou View iesenilor care doresc sa locuiasca intr-un bloc modern. Locatarii se pot concentra pe traiul in Copou, fara sa se gandeasca la treburile administrative. Aici se ocupa serviciul nostru de mentenanta si administrare.

bloc apartamente moderne copou iasi

Cei care opteaza pentru un apartament in cadrul proiectului Copou View, beneficiaza de atentia si grija noastra. Acasa primeste viata de la o decizie importanta: aceea de a cumpara un apartament in Copou. Cautarea devine certitudine iar decizia finala o expresie a vietii confortabile. Din ce in ce mai multi oameni vor sa se bucure de viata si sa nu stea cu griji. Proiectul nostru a fost creat pentru toate persoanele dornice sa locuiasca intr-un bloc modern si cu particularitati occidentale.

Daca v-ati propus sa gasiti un proiect rezidential aparte in Copou, contactati-ne cu incredere pentru a primi mai multe informatii despre locuinte. Asteptam cu nerabdare sa le oferim iesenilor acces la un complex rezidential deosebit. Viata in Copou poate fi un dar neasteptat de frumos, unul demn de pretuit in fiecare zi.

Suntem pregatiti sa va oferim informatii detaliate despre fiecare apartament si serviciile suplimentare oferite in cadrul proiectului. Ramane doar sa ne contactati sau sa downloadati brosura dedicata proiectului. Am inclus in ea toate informatiile necesare pentru a ajuta iesenii sa descopere asa cum se cuvine un proiect rezidential aproape unic in Moldova!