Aspiratie urbana si certitudine de exceptie in Copou

bloc apartamente moderne copou iasi

Cum puteti transforma apartamentul in „acasa”? Aflam impreuna!

Iesenii stiu cat de dificil poate fi uneori sa cumpere un apartament sau o casa. Numarul impresionant de optiuni imobiliare din oras, poate fi complesitor. Totusi, daca cumparatorul cauta apartamente intr-o zona specifica, atunci aria de cautare se restrange semnificativ. Una din cele mai cautate zone rezidentiale din Iasi este Copoul.

Daca v-ati gandit sa investiti intr-un apartament nou in Copou, atunci va asteapta cateva surprize placute. In aceasta zona a orasului, o sa gasiti proiecte rezidentiale, care promit sa incante vizitatorii cu tot felul de facilitati. Identificarea proiectului ideal pentru noua casa, implica o documentare de durata.

Investitii de acest tip, se iau dupa multe analize si studii financiare. Banii sunt cei care dicteaza daca investim sau nu intr-un apartament sau altul. Chiar daca v-ati indragostit de un anumit apartament, costul final poate fi coplesitor. Pentru a face cea mai buna alegere, ar fi util sa redactati o lista, care sa cuprinda caracteristicile apartamentelor care va plac.

apartament 4 camere gradini mari iasi

Ce trebuie sa aveti in vedere atunci cand urmeaza sa cumparati un apartament in Iasi?

Dificila intrebare. Experientele personale ale cumparatorilor sunt diverse si sunt in stransa legatura cu particularitati de personalitate. Intr-un forma sau alta, oamenii aveau in vedere o structura clara pe care o doreau la noul apartament:

  • Sufragerie spatioasa
  • Balcon
  • Bucatarie separata
  • Hol generos
  • Dormitor
  • Etaj intermediar

Este foarte bine sa aveti o structura pe care sa construiti apartamentul ideal. Totusi, fie ca vrem sau nu, ceea ce ne dorim se loveste de oferta realitatii. Dezvoltatorii imobiliari incearca sa creeze proiecte care sa includa apartamente cat mai bune, dar cu un anumit accent pe profit.

Acest accent se poate reflecta in pretul final al apartamentelor, dar si in particularitatile lor. Asa cum poate ati vazut, in ultimii ani apartamentele cu plan open space au fost foarte populare. Legatura directa intre bucatarie si sufragerie este larg dezbatuta de clienti. Unii iubesc aceasta „uniune” iar altii doresc bucatarii separate.

Daca ati citit discutii pe forumurile de specialitate sau cele pe site-uri precum tpu.ro sau softpedia.ro, sigur ati intalnit pareri impartite. Totusi, totul se rezuma la experienta de la fata locului si modul cum apartamentul poate deveni cu adevarat acasa. Tranzitia la acest cumul de stari si emotii, promisiuni, cerititudini si asteptari, este una predominant emotionala (cel putin pentru majoritatea oamenilor).

Dezvoltatorii au o responsabilitate imensa cand vine vorba de satisfacerea asteptarilor clientilor. Acestia din urma doresc anumite lucruri de la noua casa. Uneori ei sunt nevoiti sa faca anumite compromisuri. Ele apar din diverse ratiuni, care merita sa fie abordate cu obiectivitate. Alegerea unui apartament din cadrul unui proiect rezidential din Copou, necesita rabdare si acumularea de informatii utile.

Din acest motiv, majoritatea viitorilor rezidenti aleg sa poarte discutii indelungate cu dezvoltatorul proiectului care-i intereseaza. In acest mod, ei strang informatii despre materialele folosite in timpul constructiei, particularitati de design ale apartamentelor, comoditati unice ale proiectului rezidential si evident cum ar fi viata lor in blocul respectiv. Astfel de discutii sunt foarte utile, mai ales pentru cei care vor sa cumpere dar nu sunt hotarati.

Provocarea cautarii continue de apartamente

Va doriti o locuință spațioasă pe care să o puteti transforma intr-un adevărat cămin pentru tine si familia ta? Sigur ca raspunsul este da! Iesenii doresc sa simta ca vizioneaza un camin perfect, construit cu profesionalism, atentie la detalii si finisaje moderne. Daca adaugam acestor elemente o zona exclusivista precum Copoul, cresc sansele ca noii locatari sa se bucure de o viata frumoasa. Nu este dificil astazi sa descoperiti in profunzime particularitatile unui proiect rezidential. Toti dezvoltatorii imobiliari au inteles cat de importanta este cartea de vizita digitala.

Anul 2020 a demonstrat ca fara o prezenta digitala solida, business-urile pot suferi. Pe fondul particularitatilor speciale ale pandemiei, mediul online s-a dezvoltat vertiginos. Asa ca dezvoltatorul imobiliar devine obligat sa transforme povestea proiectului rezidential intr-o expunere digitala interactiva si transparenta. Clientul si viitorul locatar are de castigat deoarece isi poate imagina o posibila viata in proiectul rezidential vizitat. Daca el decide sa cumpere apartamentul care i-a atras atentia, dezvoltatorul este fericit. Asadar, o expunere digitala corecta si moderna este deseori acompaniata de succes si win-win pentru client/dezvoltator.

Dupa multe luni de cautari si discutii cu agenti si dezvoltatori, apare o senzatie de monotonie obositoare, greu de scuturat. Totusi, toata lumea a trecut prin fiorul cumpararii primului apartament. In acel moment, am trecut printr-o avalansa de sentimente, care mai de care mai diverse. In ciuda lor, am reusit sa facem „imposibilul”: sa identificam apartamentul potrivit. Asadar, sa nu va lasati cuprinsi de panica standard „nu o sa gasesc niciodata apartamentul optim in Copou”. Cu rabdare si curaj, o sa reusiti sa identificati relativ usor proiectul rezidential optim pentru o viata de amintiri frumoase si provocari captivante.

Curajul de a investi in acasa

Daca locuiti in Iasi si doriti sa faceti o investitie imobiliara in Copou, atunci merita sa acordati atentie proiectului Copou View. Am dezvoltat un proiect imobiliar care sa devina un reper de calitate si profesionalism. Aducand in Romania experienta acumulata de 12 ani in industria de constructii din Londra, noi am dorit sa dezvoltam un proiect care, prin apartamentele construite, sa devina casa pentru locatari. Stim ca sunt multi romani in Anglia, Franta, Germania, Italia, Danemarca sau Spania care se gandesc cu seriozitate sa revina in tara si sa cumpere apartamente in Iasi.

Fosta capitala a Moldovei a reusit sa devina in ultimii ani un hub de dezvoltare economica, sociala si culturala. Orasul este ordonat, curat si cu o sumedenie cu monumente istorice, culturale si artistice. In inima orasului se afla Palatul Culturii si centrul de shopping si business Palas Mall. Romanii iubesc centrele urbane moderne, cu valori occidentale si proiecte indraznete de dezvoltare. Iasiul a reusit sa cucereasca inimile romanilor, determinand multi dezvoltatori sa creeze proiecte imobiliare superbe.

Deloc surprinzator, romanii din strainatate care se pregatesc sa se mute in Iasi, strang informatii detaliate despre proiectele imobiliare de top. Ei doresc sa fie informati corespunzator inainte de a decide daca un proiect sau altul este optim pentru o investitie. Daca vreti sa cumparati un apartament nou, credem ca este important sa fiti siguri de alegerea facuta.

In acest sens, ar fi util sa purtati discutii sincere si clare cu cei care se ocupa de promovarea proiectului rezidential care v-a atras atentia. Puneti intrebari pertinente si clare, in acest mod o sa primiti raspunsuri transparente. In calitate de viitor locatar, aveti dreptul de a ontine informatii utile despre apartamentul favorit.

dormitor frumos decorat

Copou View si transparenta 100%

Atunci cand am dezvoltat proiectul Copou View, ne-am propus de la inceput sa fim alaturi de locatari. In urma experientei noastre imobiliare din Londra, am invatat ca legatura dintre locatar si dezvoltator nu se incheie atunci cand a fost semnat actul de vanzare-cumparare.

Am observat ca in Romania nu exista o traditie a transparentei totale. Si noi am avut neplacerea de a da peste tot felul de stelute ciudate care implicau plata unor taxe neprecizate. Din fericire, specialistii Charm va stau la dispozitie cu orice fel de detalii despre proiectele din Iasi.

In Iasi exista un trend al calitatii, exprimat de viitorii locatari ai unui bloc, care nu poate fi ignorat. Il respectam si dorim ca oricine decide sa cumpere un apartament de la noi, sa se bucure de o viata confortabila, rafinata si linistita!