FAQs – Cele mai frecvente intrebari despre proiectele noastre

apartament de lux in copou iasi

Specialistii Charm raspund la intrebarile voastre

1. Care sunt posibilitatile de achizitionare a unui apartament din cadrul proiectului The Pearl?

Puteti cumpara un apartament in The Pearl, in functie de planurile dvs, prin intermediul:

  • Credit Imobiliar Noua Casa
  • Credit Imobiliar
  • Rate la dezvoltator

2. Unde se afla localizat proiectul The Pearl?

Proiectul rezidential The Pearl se afla pe strada Profesor Antonin Ciolan, in imediata apropiere a strazii Viticultori, Copou.

Puncte de referinta cu masina:

  • Faceti 3 minute prin strada Viticultori si Aleea Mihail Sadoveanu pana la Agronomie.
  • Faceti 7 minute prin strada Viticultori si Aleea Mihail Sadoveanu pana la Parcul Expozitiei.
  • Faceti 10 minute prin strada Viticultori si Aleea Mihail Sadoveanu pana la Gradina Botanica Anastasie Fatu.

3. Care este termenul de finalizare al proiectului The Pearl?

Estimam finalizarea proiectului in vara anului viitor, August-Septembrie 2022.

4. Ce trebuie sa stim despre izolatia apartamentelor?

Apartamentele vor fi izolate pentru a asigura confort fonic si intimitate proprietarilor. Nu dorim ca acestia sa fie deranjati de vecini, ci sa se bucure de activitatile zilnice in liniste.

5. Care sunt preturile apartamentelor de la The Pearl?

In cladirea premium The Pearl se afla apartamente cu 2, 3, 4 si 5 camere. Preturile difera in functie de tipul apartamentelui (suprafata si etaj). Daca doriti informatii cu privire la disponibilitati si preturi, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0735848460 sau la adresa de e-mail office@charmproperties.ro!

6. Cine are acces la piscina interioara, sauna si la sala de fitness?

Rezidentii The Pearl au acces la facilitatile cladirii. Ei pot folosi cu incredere piscina, sauna si sala de fitness pentru antrenamente, relaxare si distractie. Programul de acces o sa fie conturat de asociatia blocului, cu acceptul rezidentilor.

7. Ce trebuie sa stim despre sistemul de filtrare al aerului?

Cladirea o sa fie dotata cu un sistem performant de filtrare al aerului, care o sa asigure aer curat si proaspat in fiecare apartament. Proprietarii vor respira aer curat in fiecare zi si noapte. Nu este necesar sa deschideti geamurile pentru aerisire.

8. O sa aveti statii de incarcare pentru masini electrice?

Da. Incercam sa tinem pasul cu evolutia tehnologiei si sa oferim proprietarilor apartamentelor din The Pearl acces la statii de incarcare pentru masinile lor electrice. Preconizam un viitor electric, motiv pentru care ne-am pregatit din timp. Va puteti incarca in siguranta autoturismele electrice.

9. Cine beneficiaza de serviciul concierge?

Rezidentii The Pearl vor avea acces la serviciul de concierge, creat pentru a mentine un nivel sporit de confort si eficienta sociala.

10.  Locurile de parcare sunt incluse in pretul apartamentului sau vor fi achizitionate separat?

Locurile de parcare pot fi achizitionate separat de pretul apartamentului. Proprietarii apartamentelor The Pearl pot cumpara locuri de parcare in parcarea subterana si cea supraterana, in functie de preferinte.

Suntem mereu la dispozitia voastra. Ne puteti contacta la numarul de telefon: 0735.848.460 sau la adresa de email office@charmproperties.ro.

Suntem activi pe pagina de Facebook, Linkedin si Instagram. Intrati in comunitatea noastra! Abia asteptam sa discutam cu voi si sa va oferim informatii utile despre toate proiectele rezidentiale aflate in dezvoltare de Charm Properties. Suntem la dispozitia voastra!

cum arata o sufragerie de lux in Copou Iasi