Apartamente luxuriante cu piscina si sauna in Iasi

sufragerie superba apartament 3 camere iasi copou

Redescoperiti luxul prin intermediul The Pearl in Copou!

In cea mai respectabila zona rezidentiala din Iasi, Copou, proiectele par sa surprinda placut pana si cei mai stricti cumparatori. Rabdarea este cheia succesului imobiliar, mai ales pe termen lung. Luxul este o prioritate pentru foarte multe persoane. Acestea au nevoie de confort, securitate, liniste si facilitati moderne pentru a se simti bine acasa. Din fericire, in Iasi se afla dezvoltatori imobiliari specializati in proiecte de lux, care starnesc pasiuni si, pe alocuri, chiar invidie.

Cine nu ar dori sa locuiasca intr-un bloc cu apartamente de lux? Spatii comune rafinate, decorate cu elemente speciale? Sigur ca da! De asemenea, ar fi placut ca in cladirea aleasa drept casa sa existe si facilitati moderne, preferabil occidentale. In Iasi, dezvoltatorul imobiliar Charm Properties a ales zona Viticultori pentru dezvoltarea unui proiect unic: The PEARL.

Apartamente cu 2, 3, 4 si 5 camere in Copou: Premium de vanzare!

Atunci cand incepi sa cauti un apartament de lux in Copou, sigur intampini tot felul de optiuni, care mai de care mai „galagioase”. Care este cea faina optiune din cele existente? Toate aduc ceva nou si interesant in mixul imobiliar iesean. Totusi, sectorul de lux are un puls aparte, care impresioneaza in fiecare an. Asadar, ar fi indicat investiti timp in cunoasterea adecvata a proiectelor rezidentiale de lux din oras. Faceti liste cu argumente PRO si CONTRA, la fiecare proiect studiat.

Ce asteptari aveti de la urmatorul apartament?

Daca stati in chirie sau in propriul apartament in Iasi, aveti deja o lista de elemente care sa se regaseasca in urmatorul apartament. Orice upgrade imobiliar este binevenit, mai ales daca implica acces la facilitati moderne, spatiu, eleganta, confort sporit si siguranta.

Trecerea de la un statut la altul, necesita efort si multa munca. Nu oricine poate cumpara un apartament de lux, mai ales in zona Copou. Aici preturile la apartamente si case sunt destul de piperate. Totusi, fata de alte zone impobiliare din Iasi, Copoul este exceptional.

Locatia care completeaza apartamentul

Parcul Expozitiei, Parcul Copou si Gradina botanica „Anastasie Fatu” sunt oaze de verdeaza si liniste pe care nu o sa le gasiti in alte zone ale Moldovei. Din acest motiv, Copoul ocupa un loc de cinste in randul investitorilor imobiliari. Acestia din urma sunt extrem de atenti la eventuale oportunitati imobiliare pe care sa le transforme in profit. De altfel, o sa gasiti ieseni interesati de apartamente premium, care sa asigure confort, siguranta si spatiu. Exista o preocupare speciala pentru spatiu si confort. Acestea doua sunt esentiale pentru dezvoltarea unui spatiu dedicat traiului de lux.

Un alt aspect important ce nu poate fi trecut cu vederea este accesul la institutii de invatamant. In Copou, o sa gasiti cele mai importante gradinite, scoli, licee si universitati din Moldova. Asadar, daca aveti o familie cu copii mici, le puteti asigura viitorul intelectual, ceea ce este extraordinar. Proximitatea fata de mijloacele de invatament este binevenita, mai ales intr-o lume atat de activa. Suntem mereu in mijlocul unei activitati. Cand o terminam, trecem la urmatoarea. Asadar, trebuie sa ne miscam rapid si sa indeplinim toate obiectivele zilnice fara sa intampinam dificultati. Cateodata este posibil iar alteori tragem de noi pentru a fi in ton cu ceea ce se intampla in jur.

Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Liceul „Costache Negruzzi”, Facultatea de Economie si Administrare Afacerilor, Liceul de Informatica Grigore C Moisil, Universitatea de Stiintele Vietii „Ion Ionescu de la Brad”, Colegiul National Garabet Ibraileanu, Scoala Varlaam Mitropolitul, Scoala Mihail Kogalniceanu, Gradinita FEG si multe altele sunt la dispozitia rezidentilor din Copou. Cu atat de multe optiuni educationale, nu-i de mirare ca iesenii vor sa cumpere apartamente in aceasta zona a orasului Iasi.

??????????????

Apartamente luxuriante cu piscina si sauna in Iasi

Daca v-ati setat atentia pe un anumit tip de facilitati si apartamente premium, sigur ati observat ca optiunile din Copou sunt mai mult decat ademenitoare. Luxul este binevenit in orice moment al zilei si al noptii. El da un sens aparte existenti, greu de inteles in profunzime. Nu toata lumea se poate bucura de privilegiul de a locui in apartamente de lux. Cei care au capabilitati financiare, pot alege locuinte premium, care ies in evidenta in cel mai placut mod posibil.

Pe langa calitatile premium ale apartamentului dorit, ar fi util sa aveti acces la facilitati premium. Acestea fac din fiecare experienta imobiliara ceva deosebit. Se poate observa o slabiciune pentrupiscine interioare, saune si sali de fitness. Iesenii sunt activi si incearca sa se mentina fit oricand au timp liber. Din acest motiv, unii cauta blocuri premium dotate cu piscine si sali de fitness. Sauna pentru relaxare si detoxifiere? Sigur ca da! Cum puteti identifica cel mai bun proiect imobiliar din oras? Intrebarea este dificila insa si incitanta.

Incepeti calatoria prin labirintul imobiliar al orasului Iasi

Nu o sa fie tocmai usor sa colindati orasul dupa un proiect imobiliar stabil si de calitate. O sa fiti  intampinati de o gama variata de proiecte, ceea ce contribuie la diversitatea disponibilitatilor imobiliare. Bugetele pentru achizitii difera de la un proiect la altul. Asa ca nu-i de mirare ca oamenii se bucura cand vad atat de multe proiecte ridicandu-se in zone traditionale ale orasului. Copoul este surpriza placuta a prezentului. Aici se dezvolta cateva din cele  mai noi si frumoase proiecte rezidentiale din Iasi. Printre acestea se numara si The Pearl, varful de lance al sectorului imobiliar de lux iesean.

The Pearl este un proiect unic in Iasi. Include 33 de apartamente de lux, cu 2, 3, 4 si 5 camere. Cladirea are o piscina moderna, sauna de relaxare si o sala de fitness echipata cu aparate de calitate. Rezidentii pot parca autoturismele personale in parcarea subterana. Aceasta este securizata si perfecta pentru orice tip de autoturism (standard). De asemenea, proprietarii de autoturisme electrice pot utiliza statiile de incarcare. Viitorul este electric si ne-am pregatit pentru el. Apartamentele luxoase vor fi o surpriza placuta pentru orice cumparator.

Aproape de Parcul Expozitiei, Parcul Copou si stadionul Emil Alexandrescu, The Pearl ocupa o pozitie privilegiata in Copou. Oricand doriti informatii suplimentare despre proiectul nostru din Copou, contactati-ne la numarul de telefon 07350848460 sau la adresa de e-mail office@charmproperties.ro! Abia asteptam sa va cunoastem!