Proiecte rezidentiale in Iasi

Pasiune pentru exceptional

Charm Properties dezvolta proiecte rezidentiale pentru clientii care pun accent pe calitate, profesionalism si confort. Fiecare proiect, mic sau mare, se bucura de atentia noastra totala. De la inceput pana la final, specialistii Charm se asigura ca totul decurge cum trebuie si produsul final este de exceptie. Vrem ca noii locatari sa se simta minunat in casele Charm. Noi credem ca adevaratul test al unui produs final, incepe de la predarea cheii. Din acest motiv, suntem alaturi de proprietari chiar si dupa ce au cumparat apartamentul sau casa. Specialistii Charm pot fi de real ajutor, atunci cand aveti nevoie de servicii de design interior sau amenajari interioare complexe.

Pasiunea noastra pentru excelenta se transpune in proiecte rezidentiale de o calitate exceptionala, menite sa reziste in timp si sa devine case „de vis” pentru cei mai rafinati locatari. Fiecare proiect rezidential finalizat in Iasi are toate elementele necesare pentru a se transforma in „acasa”. Atunci cand dezvoltam un proiect, suntem atenti la cele mai mici detalii si verifcam totul de doua ori. Clientul preia un apartament sau casa Charm cu emotie si entuziasm. Noi ne asiguram ca fiecare spatiu de locuit si socializare este construit cu responsabilitate.

Va invitam cu deosebita placere sa descoperiti particularitatile proiectelor noastre! Oricand aveti intrebari suplimentare despre ele, contactati-ne cu incredere. Suntem mereu aproape de persoanele care doresc sa cumpere apartamente sau case in Iasi!

In faza de constructie

Proiect rezidential de lux – The Pearl, Copou, Iasi

Strada Profesor Antonin Ciolan, langa strada Viticultori, Copou, Iasi
0735848460
office@charmproperties.ro