Ghidati de calitate, de la inceput pana la predarea apartamentului

Cine suntem noi

Charm Properties este un dezvoltator romanesc de blocuri de apartamente si case de tip premium in Iasi si zonele adiacente orasului. Iubim sa dezvoltam proiecte pe termen lung, unde oamenii sa locuiasca cu drag si fara griji cu privire la calitatea lucrarilor. Suntem specializati in constructii rezidentiale si am livrat profesionalism in fiecare proiect finalizat. Incantam viitorii proprietari cu locuinte moderne, ce includ materiale de calitate si o atentie deosebita acordata detaliilor.

Ne concentram pe constructii rezidentiale care sa aduca un plus valoare pietei imobiliare din Iasi. Construim blocuri care sa reziste in timp si case premium menite sa delecteze proprietarii cu confort, siguranta si tihna familiala. Apartamentele si casele Charm pot fi cumparate pentru uz rezidential personal dar si pentru chirii. Expertiza noastra in constructii premium de peste 18 ani acumulata in Anglia, ne ofera certitudinea si increderea realizarii unor proiecte de calitate, apreciate si indragite de clientii nostri.

Motto-ul „Beyond Premium Buildings – Luxury Homes” reflecta pasiunea pentru constructii ireprosabile, unde confortul si atentia la detalii te fac sa te simti implinit si sa te bucuri din plin de acasa.

Care este pasiunea noastra?

Echipa Charm Properties utilizeaza expertiza acumulata de-a lungul anilor in Marea Britanie pentru a crea complexuri rezidentiale moderne si case premium. In Iasi si Cluj-Napoca, echipa noastra livreaza proiecte finale in care accentul se pune pe calitatea materialelor, utilizarea inteligenta a spatiilor, crearea unei locuinte sigure, confortabile care sa reziste in timp. Fiecare proiect rezidential este creat pentru a impresiona si incanta. Farmecul proprietatilor noastre rezista in abilitatile specialistilor Charm de a crea locuinte de un rafinament exemplar.

De la alegerea terenului, planificare, realizarea schitei si cele mai mici detalii decorative incluse in stadiul final al proiectului, specialistii Charm sunt atenti pentru a livra cele mai bune rezultate. Ciclul de dezvoltare al oricarui proiect rezidential, bloc de apartamente sau case premium in Iasi, include numeroase etape si provocari.

Abordarea noastra implica o dedicare 100% in realizarea proiectelor, de la inceput pana la final. Respectam cu strictete regulile de urbanistica si constructii, pentru a ne asigura ca totul decurge corect si fara intarzieri.

Obiectivul nostru

Credem in crearea unor apartamente si case „de vis” pentru cei mai rafinati locatari. Expertiza acumulata in ultimii ani de lucru atat in Marea Britanie dar si in Iasi si Cluj-Napoca, este ghidul calitatii intr-o industrie complexa si extrem de dinamica. Suntem uniti in pasiunea pentru constructii de calitate, care sa defineasca orasele in care noi dezvoltam si sa decifreze tainele valorii occidentale. Identificam oportunitati unice de dezvoltare, chiar si in locuri neasteptate, pe care le transformam in zone dezirabile.

Inovam, punem accent pe calitate si utilizam fiecare abilitate pentru a cultiva parteneriate de durata cu locatarii proiectelor noastre. Clientii care cumpara apartamente sau case cu garantia de calitate Charm, se vor bucura de suportul nostru dedicat. Aceasta legatura cu clientii, ne-a ajutat sa cream comunitati active si apropiate. Dezvoltarea sustenabila si grija pentru mediul inconjurator ne determina sa fim atenti in fiecare moment al procesului de constructie. Clientii recunosc de la inceput aceasta grija si raspund pozitiv la modul cum noile locuinte au fost construite.