Proprietati premium in Copou: dezvoltator de lux in Iasi

Upgrade imobiliar de lux in Iasi: Apartamente premium la The Pearl in Copou

Anul 2022 poate fi ideal pentru o schimbare de locuinta. Din ce in ce mai multi romani se gandesc sa cumpere apartamente sau case mai generoase cu spatiul. Oamenii vor sa se bucure de spatii generoase si sa uite de timpul petrecut in imbratisarea claustrofobiei latente. Din fericire, semnalele au fost receptionate de majoritatea dezvoltatorilor romani. Acestia au transformat feedbackul pietei in proiecte imobiliare mai mult decat interesante.

Pentru orasul Iasi, metamorfoza imobiliara a pietei inseamna oportunitati de investitie binemeritate de cei care apreciaza calitatea intr-o constructie. Incet dar sigur, sita a cernut si dezvoltatorii au raspuns corect la nevoile clientilor. Cumparatorii pot alege dintr-o gama variata de proiecte imobiliare, care raspund unor nevoi diferite. Daca va aflati printre cei care doresc sa achizitioneze un apartament nou in 2022, atunci sunt sanse destul de mari sa gasiti o varianta extraordinara.

Proprietati premium in Copou de la un dezvoltator de lux

Sunt foarte multe proprietati premium in Copou din care puteti alege. Luand in calcul numarul impresionant de optiuni rezidentiale din oras, aveti in fata o provocare. Aceasta trebuie sa o abordati cu rabdare si o atentie sporita la detalii. Strangeti informatii utile despre fiecare proiect. Faceti o lista comparativa cu avantaje si dezavantaje. In acest mod o sa descoperiti mult mai bine caracteristicile fiecarui proiect care va intereseaza.

Achizitionarea unui apartament reprezinta o investitie majora. Ea nu poate fi tratata cu lejeritate. Daca ne gandim si la un upgrade imobiliar, atunci pretul poate creste semnificativ. Iesenii merita proiecte imobiliare speciale, pe care sa le pretuiasca zi de zi. Din acest motiv, Charm Properties a dezvoltat un proiect imobiliar in premiera pentru orasul Iasi: The Pearl.

o sufragerie superba apartament 2 camere copou iasi

Apartamente de lux la The Pearl

Apartamentele Pearl de lux sunt situate intr-o locatie exclusivista in Copou, la doar cateva minute distanta de parcul Expozitiei. Acces rapid la bulevardul Carol I, una din cele mai importante artere rutiere ale orasului Iasi. Cele mai frumoase obiective turistice ale Copoului sunt doar la cateva minute distanta. Totusi, rezidentii The Pearl se bucura de liniste si verdeata, fara expunere directa la efectele negative ale urbanismului exacerbat.

Proiectul reflecta calitate, siguranta si rafinament de lux. Avem experienta pe piata imobiliara din Marea Britanie (cu precadere in Londra, Luton si Birmingham), unde am activat in ultimii 14 ani. Proiectul The Pearl s-a nascut dintr-o dorinta sincera de a aduce in Iasi entuziasmul imobiliar occidental, cu accent pe gama premium de produse.

Primul pas a fost sa gasim o locatie care sa reflecte corespunzator dorinta noastra de a crea o cladire premium unica in Iasi. Dupa cautari indelungate si analize atente, am gasit pamant pe strada Profesor Antonin Ciolan, in imediata apropiere a strazii Viticultori. Copoul este poate cea mai iubita si dezirabila zona rezidentiala din Iasi. Preturile sunt pe masura insa si calitatea produselor imobiliare este la un nivel ridicat.

The Pearl include o colectie limitata de 33 de apartamente de lux, cu 2, 3, 4 si 5 camere. Proiectul este unic in Iasi deoarece beneficiaza de expertiza specialistilor nostri din Londra. Cei care vor dori sa cumpere apartamente in Copou de la noi, au urmatoarele beneficii:

 • 1. Acces la o piscina interioara moderna
 • 2. Relaxare intr-o sauna dedicata
 • 3. Sport si antrenament in sala de fitness
 • 4. Aer curat si proaspat datorita sistemului de filtrare al aerului
 • 5. Confort termic vara – apartamentele sunt echipate cu aparate de aer conditionat
 • 6. Parcare subterana – zona securizata pentru autoturismele rezidentilor
 • 7. Statii de incarcare pentru autoturisme electrice
 • 8. Sisteme SMART in apartamente
 • 9. Serviciu profesional de concierge
 • 10. Mobila premium din lemn de calitate

Am prezentat doar 10 beneficii care v-ar putea determina sa discutati cu reprezentantii Charm despre un posibil viitor la The Pearl. Cum ne puteti contacta? Simplu!

Abia asteptam sa discutam despre apartamentele The Pearl si cum acestea va pot face viata mai frumoasa. Zi si noapte. Aveti sansa de a achizitiona o proprietate premium in Copou, ideala pentru investitii pe termen lung. Apartamentele din Copou vor fi mosteniri extraordinare pentru generatiile urmatoare. Cine nu si-ar dori sa locuiasca in cel mai frumos loc din Iasi? De altfel, calitatea vietii superioare din Copou este mentinuta de cateva elemente importante. Hai sa le descoperim chiar acum!

 • 1. Oamenii deosebiti care locuiesc in Copou
 • 2. Restaurante si cafenele de top cu preparate din bucataria romaneasca si internationala
 • 3. Zone verzi: Parcul Expozitiei si Parcul Copou
 • 4. Stadionul Emil Alexandrescu
 • 5. Pietonalul si zona pentru biciclisti de pe bulevardul Carol I
 • 6. Unitati de invatamant pentru toate varstele, inclusiv celebra universitate Alexandru Ioan Cuza

Spatiul este foarte important pentru noi. Din acest motiv, am proiectat apartamentele The Pearl cu spatiul in gand. Toate apartamentele, inclusiv cele cu doua camere, vor fi spatioase. Proprietarii au la dispozitie suficient spatiu pentru a imbina elemente din viata profesionala si cea personala (daca este necesar).

Bucurati-va de gradini spatioase la parter sau de balcoanele cochete de la etajele intermediare! Cei care vor opta pentru unul din apartamentele de la ultimul etaj, au la dispozitie terase private (acoperite si descoperite). Viata are un rafinament deosebit la The Pearl. Oamenii fac parte dintr-o comunitate selecta, cu planuri pe termen lung.

Descoperiti unul din cele mai noi proiecte rezidentiale din Copou: The Pearl! Colaborati cu un dezvoltator de lux in Iasi pentru a va bucura de o viata imobiliara unica!