Proiect rezidential occidental pe strada Viticultori, Iasi

Revigorare imobiliara in Copou: se dezvolta zona Viticultori!

Orasul Iasi trece printr-un reviriment imobiliar de invidiat. Din ce in ce mai multe proiecte imobiliare apar in zona metropolitana a orasului, ceea ce reflecta popularitatea sa. Dezvoltarea economica a orasului Iasi a determinat multi tineri din judetele alaturate sa considere relocarea. Iesenii au observat acest trend deoarece sunt in oras sunt masini cu numere de VS, BC, BT si altele.

Dezvoltatorii imobiliari din Iasi, au remarcat nevoia de locuinte si au creat proiecte pentru persoanele dornice sa se mute in oras. Deloc surprinzator, firmele de constructii au decis sa construiasca blocuri moderne, care sa gazduiasca proprietari fericiti. In zonele rezidentiale ale orasului, o sa gasiti astazi proiecte noi si destul de interesante. Daca ati inceput sa cautati informatii despre cele noi proiecte rezidentiale din Iasi, sigur ati sesizat efervescenta imobiliara.

Sa nu credeti ca doar dezvoltatorii din Iasi au proiecte in oras. Nu! Dezvoltatori din judetele Moldovei si ale Tarii Romanesti, profita de oportunitatile imoniliare isene pentru pentru a crea blocuri cu apartamente si cladiri de birouri.

apartament investitie imobiliara iasi

Care este cea mai HOT zona rezidentiala in Iasi?

Intrebare complexa. Foarte multe zone rezidentiale din Iasi pot concura pentru titlul de cea mai regiunea cu cele mai HOT proiecte. In primavara anului 2021, putem spune ca zona Viticultori din Copou ocupa un loc popular pentru proiecte rezidentiale cel putin interesante. Aceasta zona surprinde prin natura verde si includerea in Copou. In doar cinci minute cu masina, ai ajuns in Parcul Copou. De la bulevardul Carol I, aveti acces la inima orasului. In Iasi, poate ati vazut, dezvoltatorii imobiliari incearca sa construiasca blocuri cu apartamente moderne si spatioase.

Iesenii doresc sa cumpere apartamente spatioase. Locatia nu mai este atat de importanta. Astazi, spatiul primeaza. Pandemia a scos la iveala o mare problema cu care se confruntau romanii in general: lipsa spatiului in apartamente. Romanii au decis sa remedieze aceasta problema. Cum? S-au orientat catre case situate in preajma oraselor in care lucreaza. Acelasi lucru poate fi spus si despre blocurile localizate in zone marginale.

Dezvoltatorii imobiliari cu proiecte in imediata apropie a oraselor, au avut de castigat. Proiectele au fost extrem de populare printre cei care au vrut sa scape de aglomeratia orasului si sa se bucure de mai mult spatiu de locuit si lucru. Trendul continua si in anul 2021. Romanii au descoperit gustul spatiului, pe care-l utilizeaza la maximum in fiecare zi. Daca doriti sa cumparati un apartament nou in Iasi, atunci va asteapta o aventura a informatiilor.

Efervescenta imobiliara in Iasi

In orasul Iasi, proiectele imobiliare starnesc pasiuni si interes deosebit. Unii ieseni sunt in cautare de investitii strategii iar altii vor sa se mute in apartamente noi. Stim oameni care doresc sa treaca de la statutul  de chirias la cel de proprietar. Ei vor mai multa siguranta in abordarea viitorului. De asemenea, incearca sa investeasca in propia proprietate. Aceasta poate deveni acasa destul de rapid. Dinamica imobiliara ieseana este binevenita, mai ales ca orasul respira aer european.

Foarte multe firme straine si-au deschis sedii in Iasi. Noile locuri de munca au contribuit la atractivitatea orasului pentru persoanele din judetele alaturate. Din ce in ce mai multi tineri talentati au decis sa se mute in Iasi si sa lucreze la firme de renune. Cresterea veniturilor a insemnat si acces la produse si bunuri de calitate. Printre acestea se numara si apartamentele si casele. Mutarea in Iasi inseamna si achizitionarea unui apartament nou. Sigur ati observat acest trend.

V-ati muta in Copou?

Departe de zbuciumul urban, casele si blocurile de apartamente din Copou ofera proprietarilor acces la liniste, aer curat si confort. In aceasta zona rezidentiala, am ales sa dezvoltam si noi proiectul imobiliar Copou VIEW. Am dorit sa fim alaturi de persoanele care vor sa cumpere un apartament spatios, modern si realizat cu materiale de calitate. Ne-am propus sa dezvoltam un altfel de bloc, care sa puna cu adevarat pe primul loc nevoile cumparatorului. Uite asa, am ajuns la un teren extraordinar pe strada Viticultori, unde am decis sa ridicam un bloc cu apartamente de calitate.

Fiecare apartament o sa fie realizat cu materiale de calitate si deosebita atentie la detalii. O sa construim ceva aparte, cu accent pe:

  • 1 Confort
  • 2 Siguranta
  • 3 Sisteme inteligente de control lumina, caldura, multimedia
  • 4 Spatiu + facilitati extra de comoditate
  • 5 Comunitate rafinata
  • 6 Spatii verzi de relaxare si socializare

De ce este diferit Copou View fata de alte proiecte rezidentiale?

Anul 2021 reprezinta un punct de plecare important pentru un proiect atat de drag sufletului nostru. De multi ani, ne-am propus sa aducem in Iasi, un alt nivel de calitate in realizarea blocurilor de apartamente si a caselor. In cadrul acestui proiect, va punem la dispozitie:

Avem o parcare subterana unde puteti parca autoturismul in liniste. Acesta o sa fie ferit de vremea neprietenoasa si in siguranta. Aveti masina electrica? Foarte bine! Noi va asteptam in complex cu statii de incarcare electrica. Cinci! Le puteti folosi pentru a incarca in liniste autoturismul. Dupa ce ati incarcat masina, o folositi fara griji pentru a merge la locul de munca si inapoi. Aveti la dispozitie un loc de protectie al autoturismului, privat si doar al vostru.

Contactati-ne pentru a primi date suplimentare despre proiectul Copou VIEW! Ne puteti contacta la adresa de email office@charmproperties.ro sau la numarul de telefon 0735.848.460! Suntem mereu la dispozitia voastra cu informatii utile! Avem un apartament special pentru voi!