Organizati-va viitorul in Copou, cu un View de neuitat!

apartament 4 camere gradini mari iasi

Pas cu pas, ne regasim viata in una din cele mai frumoase zone rezidentiale din Iasi: Copou. Pentru foarte multi ieseni dar si persoane care locuiesc in judetele limitrofe si vor sa se mute in Iasi, Copoul reprezinta o zona mai mult decat dezirabila. Cine nu vrea sa se bucure de plimbari placute prin parcul Copou, sub atenta obladuire existentiala a poetului Mihai Eminescu? Cateodata vrem sa ne bucuram de plimbari senine, capabile sa alunge gandurile pesimiste si bruma depresiei.

Daca a venit timpul sa va planificati viata si sa o profilati in certitudine imobiliara, atunci cautati cu grija si atentie ofertele din Iasi. Sigur o sa gasiti cateva proiecte interesante, cu abordari diferite in ceea ce priveste designurile blocurilor si configuratia apartamentelor. Flexibilitatea imobiliara este efervescenta in Moldova. Fiecare dezvoltator incearca sa iasa in evidenta si sa ofere clientilor sansa de a locui in blucuri de apartamente sau vile superbe.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Sa descoperim impreuna cateva lucruri despre Copou

A existat mereu un interes aparte pentru zona rezidentiala Copou. Iesenii si nu numai doreau sa gaseasca oportunitati rezidentiale avantajoase in aceasta parte a orasului. De ce? Raspunsurile la aceasta intrebare variaza de la o persoana la alta. Locuim in Iasi de peste 20 de ani si putem spune ca orasul este superb iar Copoul magnific. Fiecare persoana care s-a plimbat prin parcul Copou si a petrecut cateva minute la Teiul lui Eminescu, s-a indragostit de oras. In imediata apropiere a parcului Expozitiei, un pic mai sus de parcul Copou, se afla Gradina Botanica Anastasie Fatu. Ce loc minunat!

Iesenii iubesc Gradina Botanica si experientele florale pe care le ofera. De asemenea, turistii opteaza pentru vizite prelungite in aceasta gradina, incercand sa descopere lumea fascinanta a florilor si a plantelor exotice. Gradina adaposteste si un lac, unde liniste si spiritul creator domnesc impreuna de ani de zile. Va recomandam sa vizitati complexul de sere si sa fiti atenti la flora si vegetatia Romaniei. In cadrul gradinii se afla un rosarium incredibil, care impresioneaza prin trandafirii rosii, galbeni, rose si albastrii. Nu-i de mirare ca atat de multi miri si mirese vin in Rosarium pentru a face poze si clipuri minunate.

Iubiti sportul? In Copou se afla stadionul Emil Alexandrescu, unde-si desfasoara meciurile de acasa echipa de fotbal CSMS Iasi (cunoscuta si sub numele de Politehnica Iasi). Atunci cand CSMS joaca acasa, toata lumea se bucura. Steagurile echipei locale sunt arborate de-a lungul bulevardului Carol I si iesenii pornesc cu entuziasm catre stadion. Ei vor sa participe la spectacolul sportului rege, unde jucatorii si antrenorii isi pun talentul in joc. Este deosebit de placut sa aveti la dispozitie un loc de vizitat pentru a participa la un joc de fotbal, chiar si in calitate de spectatori.

apartament 4 camere gradini mari iasi
Photo credit: Dusmanu Ionut

Un lucru demn de avut in vedere atunci cand analizati idea de a va muta in Copou este accesul rapid la invatamant liceal si universitar. Persoanele care doresc sa locuiasca in aceasta zona a orasului Iasi, au aproape Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Bioinginerie Medicala, Facultatea de Medicina Veterinara, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Verinara „Ion Ionescu de la Brad”, Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, Facultatea de Arde Vizuale si Design, Liceul de Informatica Grigore C. Moisil, Colegiul National Garabet Ibraileanu dar si celebrul Colegiul National Costache Negruzzi.

Planurile educationale incep in Copou si continua o viata intreaga. De ce sa nu aveti in apropiere cele mai importante surse de educatie din Iasi? Mai mult decat atat, in Copou se afla Biblioteca Centrala Universitara Mihai Eminescu, vizitata des de studenti si localnici. Iubitorii de carte considera BCU un adapost al literaturii romanesti si internationale. Ei pot gasi aici o casa primitoare, unde nicio lectura nu este rea ci doar interesanta.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Majoritatea iesenilor care pun accent pe educatie si cultura, si-ar dori sa locuiasca in Copou. Lupta nefireasca cu timpul, determina foarte multi ieseni sa fie aproape de locurile de interes. De altfel, investitorii in imobiliare, aleg sa cumpere apartamente in Copou pentru a le inchiria studentilor romani si straini. Proximitatea de universitati si licee reprezinta motivul principal al chiriilor mari din Copou pentru studenti.

Deloc surprinzator, investitorii sunt foarte atenti la posibilitatile imobiliare existente in aceasta parte a Iasiului. Acestia incearca sa gaseasca proiecte rezidentiale moderne, care sa atraga chiriasi. Stim ca sunt multi oameni care lucreaza pe perioade determinate in Iasi si au nevoie de apartamente unde sa se simta ca acasa.

Particularitatile unui proiect cu totul special: Copou View

Noi am dorit sa dezvoltam proiectul in Copou deoarece este una din cele mai frumoase zone din Iasi, cu atat de multe puncte de interes local si regional. Ansamblul nostru va pune la dispoziție structuri dezvoltate cu atentie, după dorințele și specificul unui locatar cu bun simt si iubitor al valorilor occidentale de calitate.

Prin dezvoltarea acestui proiect, ne-am dorit sa le oferim iesenilor si nu numai, oportunitatea de a locui in apartamente echipate cu dotari premium. Asiguram o varietate a spațiilor de locui, in conformitate cu standarde inalte de calitate si confort. De ce am muncit atat de mult pentru a pune la punct pana la cel mai mic detaliu fiecare apartament? Echipa noastra crede că o casă devine „acasă” prin amprenta personalității comunitatii in care se afla.

bloc apartamente moderne copou iasi

Avem cateva particularitati ale proiectului Copou View pe care nu o sa le regasiti la alti dezvoltatori sau poate doar partial. Ne-am gandit ca nu strica sa le cunoasteti mai bine. In cadrul proiectului nostru o sa regasiti:

  • 1. Geamuri din tavan in podea. Acestea o sa asigure lumina in apartament dar si o priveliste frumoasa a naturii. De ce sa nu va bucurati de o priveliste luminoasa si spatioasa? Aceasta poate mentine un nivel de optimism ridicat in casa, atat de necesar in vremuri mai putin bune.
  • 2. Balcoane mari si incapatoare. Iesenii vor ca apartamentele lor sa fie echipate cu balcoane spatioase si usor de intretinut. De regula, aici ei pot servi in liniste cafeaua de dimineata, urmarind cu drag tot ceea ce se intampla afara sau poate chiar un rasarit feeric.
  • 3. Materiale premium din surse de calitate. In dezvoltarea blocului, am folosit materiale de calitate, unele chiar noi pentru piata ieseana. Ne-am dorit sa cream un spatiu in care sa domine siguranta si confortul locatarului. Asa ca am inclus in constructie doar materiale care sa reziste odata cu trecerea timpului si capabile sa asigure un loc de locuit placut si confortabil. Noi am inclus faianta si marmura importata de la producatori de incredere din Italia.
  • 4. Aer conditionat pentru fiecare apartament din bloc. Verile au devenit din ce in ce mai calduroase si se pare ca trendul termic o sa continue.
  • 5. Tavan inalt. Spatiul intr-un apartament se construieste cu tact si atentie, pentru a servi corespunzator nevoilor locatarilor. Noi am optat pentru dezvoltarea unui tavan inalt care sa asigure un spatiu generos.
  • 6. Sistem de ventilatie performant si de ultima generatie.
  • 7. Statii de incarcare masini electrice.
  • 8. Izolatie termica si fonica atent implementata.
apartament spatios si frumos in copou

Va invitam sa descoperiti mai multe lucruri despre particularitatile proiectului nostru din Copou! Reprezentantii Charm va vor ajuta sa intelegeti de ce atat de multi oameni aleg sa se mute in aceasta parte a orasului Iasi si de ce Copou View poate fi o optiune solida in 2021!

Abia asteptam sa discutam cu cei care doresc sa obtina mai mult de la apartamentele cumparate. Timpul petrecut acasa trebuie sa fie confortabil, sigur si placut. Noi am urmarit sa cream spatiul ideal pentru persoanele care iubesc un altfel de trai, unul bazat pe o fundatie sigura si decorata cu elemente de lux si utilitate.

Acasa. Locul unde timpul construieste amintiri de neuitat. Charm a pregatit cea mai frumoasa surpriza pentru voi in Copou: VIEW. Piscina interioara si sala de sport. Apartamente spatioase si confortabile. Viitorul il construiti in Copou, alaturi de cei dragi.