Iubim noul apartament: utilat complet si smart

unde putem gasi apartament de cumparat in copou

Facem pasi impreuna catre o viata tihnita in Copou

Milioane de romani iubesc ideea de propietate. Deloc surprinzator, ei fac tot ceea ce pot pentru a investi inteligent intr-o casa frumoasa sau intr-un apartament minunat. Orice locuinta are capacitatea de a deveni „acasa”, unde visele prind viata si locatarii simt ca traiesc.

Daca v-ati decis sa investiti intr-un apartament, sigur ati gasit pe piata imobiliara din Iasi o sumedenie de optiuni interesante. Acestea incearca prin particularitatile lor, sa va atraga atentia. Ar fi util sa fiti bine informati si sa alegeti proiectul rezidential unde credeti ca o sa va simtiti acasa.

Fiecare persoana este datoare sa stranga informatii utile despre proiectele rezidentiale de top din Iasi. Sunt cateva lucruri care va pot ajuta sa faceti cautarea mult mai usoara. Ne-am gandit sa trecem urmatoarele aspecte:

 • 1 Zona in care doriti sa locuiti
 • 2 Tipul de apartament: 2, 3 sau chiar 4 camere (in functie de nevoi)
 • 3 Pretul (bugetul alocat achizitie, creditul imobiliar in care va incadrati)
 • 4 Facilitatile oferite de proiectul rezidential unde se afla apartamentul
 • 5 Vecinii. Comunitatea din care urmeaza sa faceti parte
 • 6 Smart homes si bun venit in viitor. 
 • 7 Apartamentul utilat sau nu. Finisaje premium si caracteristici personalizate.
viata tihnita in copou iasi

Cat de bine ne simtim acasa?

Aceste elemente se pot regasi in cautarile de apartamente din Iasi ale oamenilor. Stim ca sunt multi ieseni care lucreaza in domeniul IT si doresc sa cumpere apartamente in oras. Datorita salariilor mari si dorintei de a se bucura de case moderne si inteligente, programatorii si software testerii cauta cu deosebita placere informatii despre proiecte imobiliare de top. Acestia au asteptari precise de la casele in care urmeaza sa locuiasca.

Conceptul de smart home a devenit foarte popular in Romania. Asa ca nu sunteti surprinsi sa aflati ca unele apartamente au in dotare: intrerupatoare de lumina cu touch-screen, sistem Wi-Fi de control al dispozitivelor media, instalatie electrica realizata din cupru, prize cu port USB, statii de incarcare masini electrice in perimetrul proiectului rezidential, sistem de lumina usor de personalizat si multe altele.

Casele inteligente pot fi extrem de practice si usor de administrat. Ele sunt construite pentru a ajuta locatarul sa se bucure de viata, fara sa intampine probleme cu spatiul de locuit. Din fericire, din ce in ce mai multi romani doresc sa locuiesc in case inteligente, capabile sa le faca vietile mai linistite. Dezvoltatorii inteleg aceasta nevoie, pe care o transforma in realitati imobiliare de invidiat.

In Iasi, apetitul imobiliar creste de la un an la altul. Diversitatea proiectelor de pe piata ieseana, inseamna ca aveti sanse destul de mari sa gasiti un apartament exact asa cum va doriti. Un lucru este cert: Timpul poate fi un aliat pe cinste in identificare proiectului rezidential potrivit nevoilor voastre.

Graba nu reprezinta o optiune. Ea nu o sa va ajute sa gasiti mai usor locuinta ideala. Poate ca sunteti la inceput de drum si vreti sa claditi o familie, nu puteti face acest lucru in orice locatie. Unele cupluri tinere apeleaza la credite imobiliare de tip Prima Casa pentru a cumpara apartamente. Se spune ca primul apartament nu se uita niciodata.

Chiar si miliardarii din Statele Unite ale Americii isi aduc aminte cu placere de primele locuinte cumparate. Investim emotional in aceasta intrare in inima maturitatii. Simtim ca avem un loc al nostru, unde crestem si invatam sa ne bucuram de viata. Vrem sa le oferim iesenilor si nu numai, posibilitatea de a investi intr-un camin inteligent, cu materiale premium si profesionalism occidental.

Ati vrea sa locuiti in Copou?

In Copou, una din cele mai apreciate zone rezidentiale din Iasi, proiectele par sa atraga rapid atentia iesenilor. Acestia si-ar dori sa se bucure de darurile zonei, fara sa se gandeasca la caracteristicile tehnice ale apartamentelor alese. Din acest motiv, ne-am gandit cu deosebita grija la realizarea unui proiect care sa raspunda la necesitatile moderne ale viitorilor locatari.

Copou View a fost gandit pentru persoanele care doresc sa locuiasca in  apartamente cu elemente occidentale si materiale premium. Folosim expertiza acumulata in industria de constructii din Anglia pentru a construi un bloc, o comunitate, o atmosfera aparte.

idei decorare baie moderna apartament

Charm Residences va surprinde cu profesionalism dedicat fiecarui detaliu, indiferent cat de mic ar fi. Asa am descoperit ca proiectele se dezvolta intr-un mod armonios si clientii sunt bucurosi de rezultatele finale. Acestea din urma, devin etalonul calitatii si standardul la care ne raportam de la un proiect la altul. In calitate de dezvoltator, ne-am asumat faptul ca periodic vor aparea tendinte noi in industria constructiilor. Totusi, sunt cateva lucruri care nu se schimba atunci cand vine vorba de nevoile clientilor:

 • 1. Vor sa locuiasca in blocuri solide, construite cu simtul responsabilitatii
 • 2. Doresc apartamente spatioase, cu materiale premium si detalii sublime
 • 3. Acces la facilitati speciale: Sali de sport, servicii de concierge, piscina, statii de incarcare autoturisme electrice
 • 4. Parcari sigure si protejate
 • 5. Comunitate si o atmosfera de normalitate si siguranta

Cele cinci elemente mentionate mai sus s-au regasit intr-un mod sau altul in discutiile avute cu clientii. Ei au vrut sa obtina informatii cu privire la capacitatea blocului de a conferi un spatiu sigur, confortabil si placut aproape in fiecare zi. De asemenea orice locatar vrea sa stie ca apartamentul pe care o sa-l numeasca „acasa”, nu o sa fie acompaniat de probleme.

Am tot citit in diverse retele de socializare si forumuri despre problemele intampinate de locatari in apartamentele cumparate in blocuri noi. Ei se plangeau de probleme la instalatia sanitara, infiltratii de apa si izolatii facute de mantuiala. Din nefericire, oamenii respectivi facusera o investie proasta deoarece nu au avut acces la suficiente informatii. Transparenta este atat de importanta in acest moment, cand lumea trece printr-o pandemie cu incertitudini si greutati.

bloc apartamente moderne copou iasi

Noi am vrut sa cream un proiect rezidential care sa puna nevoile clientului pe primul loc. Asa a luat nastere Copou View, un loc destinat persoanelor care iubesc locurile frumoase, demne de tehnologia prezentului si cu elemente premium. Hai sa trecem rapid in revista cateva din particularitatile proiectului nostru din Copou:

 • 1. Fiecare apartament o sa fie dotat cu aparat de aer conditionat
 • 2. Tavan inalt, pentru spatiu extra locatarilor si diminuarea sentimentului de claustrofobie
 • 3. Statii de incarcare masini electrice
 • 4. Sisteme de filtrare a aerului – performante si eficiente
 • 5. Izolatie de ultima generatie, pentru case sigure si confortabile
 • 6. Comunitate – oameni capabili sa intretina un loc frumos pentru un timp indelungat
 • 7. Apartamente predate la cheie – dupa verificari minutioase din partea specialistilor nostri
 • 8. Gresie si faianta importate din Italia – avem furnizori respectabili din Italia care ne ofera acces la produse de calitate
 • 9. Cream apartamente in care oamenii sa locuiasca o viata
 • 10. Punem accent pe transparenta

Intr-o perioada atat de complicata, oamenii au nevoie de certitudini. Una din cele mai importante certitudini din vietile noastre este casa in care locuim, muncim si descoperim secretele vietii.

In calitate de dezvoltator imobiliar, ne-am straduit sa cream un bloc de apartamente in care oamenii sa se simta acasa. Daca doriti sa aflati mai multe lucruri despre acest complex sau sa programati o vizionare, contactati-ne cu incredere!