Expansiune imobiliara in Copou: proiecte imobiliare interesante!

Urmatoarea pe lista: Copoul rezidential creste de la luna la luna!

In ultimii ani, Copoul a beneficiat de o atentie deosebita din partea investitorilor imobiliari. Interesul oamenilor pentru apartamente in Copou, a fost complimentat de aparitia unor proiecte cu totul speciale. Acestea s-au transformat in repere rezidentiale incredibile, care devin locuinte pe viata. Expansiunea imobiliara din nordul Romaniei a inceput cu promisiuni interesante. Iesenii au de unde alege apartamente potrivite pentru necesitatile si personalitatile lor. Extraordinar!

Oamenii sunt diferiti. Ei au asteptari specifice de la casele si apartamentele pe care urmeaza sa le cumpere. Considerat unul din cele populare sectoare rezidentiale din Moldova, Copoul reuseste sa incante cu proiecte rezidentiale incantatoare. Ramane doar sa le descoperiti pe cele care merita cu adevarat sa le achizitionati. Procesul este anevoios. Stim acest lucru insa nu puteti apela la scurtaturi, mai ales ca vorbim despre o investitie semnificativa.

In lasi, proiectele imobiliare devin mai comune decat painea calda. Da, am zis-o! Cele 7 coline ale orasului au fost plantate cu planuri, idei si proiecte indraznete. Dezvoltatorii incearca sa construiasca case si blocuri cu apartamente diverse. Unii vor reusi sa creeze locuinte incredibile, unde oamenii se vor simti bine zi de zi.

Calitate deosebita a lucrarilor finalizate in Iasi

Charm Properties este un dezvoltator roman, care creeza apartamente si case premium. Avand o vasta experienta in industria constructiilor din Marea Britanie, specialistii Charm au ales un teren pe strada Profesor Antonin Ciolan, perfect pentru un bloc cu apartamente de lux. Cladirea urmeaza sa fie un milestone pentru scena imobiliara ieseana, punand accent pe elemente premium, calitatea materialelor utilizate constructie si facilitati de 5 stele. Suntem constienti ca in Copou, mai ales zona Viticultori, au aparut multe proiecte rezidentiale. Office nu!

Care este diferenta intre noi si alte proiecte? Calitatea lucrarii. Ne diferentiem fata de ceilalti prin ceea ce construim. Fiecare casa premium sau cladire de apartamente marca Charm Properties se vede de la primul contact. Credem in crearea unei mosteniri rezidentiale, care sa iasa in evidenta multi ani la rand. Asa ca muncim deosebit de mult pentru a incanta proprietarii cu produse finite foarte bune. De cele mai multe ori, proprietarii vor descoperi locuri unice in Iasi, care pun accent pe siguranta, confort, eleganta, spatiu si utilitate.

The Pearl reprezinta o certitudine pentru persoanele care doresc sa cumpere apartamente de lux, unde sa locuiasca cu placere alaturi de cei dragi. Care sunt diferentiatorii Charm? Hai sa vedem! Stim ca ne-am repetat si in alte articole despre proiect, insa simtim ca este important ca vizitatorii sa inteleaga de ce The Pearl este altfel.

apartament de lux in copou iasi

Apartamente cu pret dar vieti de nepretuit in Copou

Proiectul The Pearl este cu totul diferit fata de alte oferte imobiliare din Iasi. Am vrut sa dezvoltam o cladire premium unde oamenii sa se simta minunat in fiecare zi. Ei au la dispozitie 33 de apartamente de 2, 3, 4 si 5 camere. Vom eleva eleganta de lux in Iasi prin intermediul unei constructii unice. Proprietarii apartamentelor The Pearl vor beneficia de aer filtrat si curat, datorita sistemului performant de filtrare. Acesta are rolul de a se asigura ca fiecare rezident respira un aer lipsit de poluare. Ceea ce se intampla in oras, nu este responsabilitatea noastra insa in interiorul cladirii da! Asa ca am ales sa implementam o tehnologie moderna de filtrare si ventilatie al aerului, care sa incante proprietarii zi si noapte.

Pentru confort sporit, mai ales in timpul verii, am ales sa adaugam aparate de aer conditionat la toate apartamentele. Rezidentii au la dispozitie acces facil la aer rece, care sa respinga caldura de afara. Ei vor seta aparatul la temperatura dorita si lucrurile vor capata echilibrul termic mult-asteptat. Nimeni nu o sa stea in fata frigiderului deschis in speranta ca aerul rece o sa-i ajute sa treaca printr-un eventual val de caldura.

In iunie si iulie 2021, Romania a fost lovita de un val de caldura din Sahara, care a fost destul de necrutator cu cei care nu aveau in apartamente aparate de aer conditionat. Nu a fost usor. Pe langa valul de caldura, au fost cateva cu un nivel ridicat al umiditatii, resimtit in majoritatea tarii. Aceasta a accentuat disconfortul termic, cu mult peste cel cu care erau romanii obisnuiti. Asa ca nu-i de mirare cand au crescut cererile pentru dezumidificatoare dar si purificatoare de aer. La The Pearl nu o sa fie nevoie de asemenea aparate. Aveti deja totul pus la punct pentru a va bucura de viata! Profitati de fiecare moment petrecut acasa, alaturi de cei dragi!

Nevoi personale si profesionale

Pandemia a transformat complet conceptul de apartament. El a devenit un fel de trai inteligent, care trebuie sa combine elemente din viata personala cu cea profesionala. Avand in vedere cat de multi romani au lucrat de acasa in ultimii ani, nu-i de mirare ca ei doresc sa se simta bine acasa. Daca au nevoie de cateva ore in intimate pentru lucru, pot face acest lucru destul de usor. Apartamentele The Pearl au fost create pentru iesenii care doresc confort sporit, siguranta extra si intimitate. Izolarea apartamentelor este facuta cu tehnologie moderna. Aceasta asigura un trai intim si linistit, departe de urechile vecinilor. Conteaza!

Spatiul este un subiect de discutie in agora imobiliara romaneasca. Romanii vor spatiu atunci cand sunt acasa. Vor sa se joace cu copii si cu animalele de companie fara sa simta presiunea zidurilor inconjuratoare. De asemenea, este nevoie de un echilibru intre viata profesionala si cea personala. Daca lucrati de acasa, merita sa creati un spatiu dedicat activitatii. Aici va indepliniti taskurile si finalizati proiectele in curs. Nu trebuie sa fiti deranjati sau sa gestionati alte lucruri ce tin de viata personala. In apartamentele mici, este foarte greu daca nu chiar imposibil sa aveti loc pentru viata profesionala.

Noi am dezvoltat apartamente cu spatiu suficient pentru persoanele intreprinzatoare, active si dinamice. De la apartamentele cu 2 camere pana la cele cu 5, spatiul optimizat este prezent. Puteti sa-l organizati de asa maniera incat sa va simtiti minunat indiferent de lucrurile pe care urmeaza sa le faceti. Avem experienta necesara pentru a crea locuinte rafinate si confortabile. Pe langa spatiu, vrem sa asiguram rezidentilor The Pearl acces la facilitati moderne, similare cu cele prezente in hoteluri occidentale de 5 stele.

Piscina interioara de lux pentru rezidentii the Pearl

Aveti acces la urmatoarele facilitati la The Pearl:

  • 1. Piscina interioara
  • 2. Sauna
  • 3. Sala de fitness
  • 4. Serviciu de concierge
  • 5. Parcare subterana si supraterana (cu locuri speciale pentru persoane cu dizabilitati)
  • 6. Statii de incarcare pentru masini electrice

In Copou se anunta o revolutie imobiliara, pe care merita sa o intampinam cu entuziasm. Asa o sa gasim un apartament de lux, pe care sa-l numiti acasa! The Pearl va poate surprinde in cel mai placut mod posibil. Hai sa vedeti cat de usor poate fi sa cumparati un apartament de lux in Copou, pe strada Profesor Antonin Ciolan!

Date de contact:

Discutati cu reprezentantii Charm Properties si descoperiti particularitatile proiectelor noastre!