Devotati calitatii rezidentiale superioare in Iasi: contracte incheiate!

Succes rezidential in cele sapte coline ale orasului Iasi

Impactul unui proiect rezidential de succes intr-un oras reverbereaza multi ani. Locuitorii tind sa compare proiectele noi cu cele de succes, ceea ce este normal. Oamenii vor lucruri de calitate si cand sunt pusi in situatia de a achizitiona un apartament, doresc unul bun sau la fel ca cel de la „x – exemplu”. Avem repere de calitate de la care rareori divagam. Acest lucru este valabil pentru dezvoltatori, furnizori de servicii dar si pentru cumparatori si utilizatori. Calitatea este cea care dicteaza fluxul de contracte incheiate.

Calitatea rezidentiala este elementul care poate determina un cumparator sa faca pasul final: sa cumpere apartamentul dorit. Piata imobiliara ieseana poate starni pasiuni printre cumparatori. Ei au atat de multe optiuni in Iasi, incat se pot simti coplesiti. Apar nervii si situatii emotionale nedorite. Stim acest lucru deoarece la un moment dat, cand am cumparat primul apartament, procesul s-a dovedit a fi mai mult decat suparator. Bine ca a trecut si mai ales, ca ne-am indeplinit obiectivul.

Iesenii care doresc sa cumpere apartamente in Iasi, au la dispozitie variante imobiliare cat mai diverse. Practic, fiecare buget poate fi intampinat de o oferta din partea unui proiect. Acest lucru este binevenit.  Toata lumea are dreptul de a cumpara o locuinta. Daca avansati in cariera si lucrurile devin mai bune din punct de vedere financiar, aveti nevoie de o casa sau apartament de calitate.

cum arata o sufragerie de lux in Copou Iasi

Cum identificati un proiect rezidential iesean de calitate?

Fiecare persoana vrea sa cumpere un apartament spatios si elegant. In functie de posibilitatile financiare, oamenii pot cumpara apartamente pe masura. Asa cum bine intuiti, caracteristicile unui apartament de lux pot impresiona pana si cel mai cel mai sceptic cumparator. In orasul Iasi, Charm Properties o sa dezvolte un proiect special pe strada Profesor Antonin Ciolan. Aproape de strada Viticultori si Gradina Botanica „Anastasie Fatu”, The Pearl asteapta cumparatorii cu 33 de apartamente de lux.

Fiecare apartament este lucrat cu atentie sporita la detalii. Vrem ca fiecare cumparator sa fie multumit de apartamentul achizitionat. Incercam sa ne asiguram ca toti cei care aleg sa se mute la The Pearl se vor simti bine. Ei pot forma o comunitate rafinata si solida, cu accent pe respect si bun simt. Cateodata nu ai cum sa-ti alegi vecinii insa cand ai suficiente resurse financiare de a cumpara un apartament de lux, cresc sansele ca comunitatea sa fie stilata.

Daca va mutati in Copou, o sa observati ca aerul este putin mai curat. Parcul Expozitiei, Parcul Copou si Gradina Botanica asigura un flux de verdeata, care nu se regaseste in alte parti ale orasului. Iesenii din Copou sunt privilegiati in acest sens si profita din plin de fiecare moment petrecut in fostul fief literar al lui Mihai Eminescu. Cum ar fi sa locuiti si voi in Copou?

Cum putem crea „acasa” dupa achizitionarea noului apartament?

Pasii catre achizitionarea si mutarea intr-un apartament nou pot fi acompaniati de multe incertitudini. Nu exista o decizie ferma, ci poate una bazata pe instinct. Strangeti multe date si vreti sa fiti cat mai siguri ca apartamentul este potrivit necesitatilor voastre. Orice cumparator incearca sa fie cat mai aproape de calitate superioara si lux. Daca aleg proiectul rezidential potrivit, ei fac acest lucru mai usor decat banuiesc. Alegerea unui apartament poate dura mai mult decat banuiti.

Apartamentul ideal nu vine dupa o simpla cautare pe Google, sau cel putin, nu doar dupa una. Procesul de documentare dureaza. Nimeni nu ar trebui sa-l grabeasca. De ce sa riscati cu o decizie rapida cand atat de multe surprize pot fi aproape? Calitatea iese la suprafata, la timpul potrivit. Din fericire, majoritatea investitorilor in imobiliare au suficienta rabdare pentru a identifica cele mai faine proiecte. Ele devin sinonime cu succesul.

De ce ati putea cumpara un apartament nou de la The Pearl? Cladirea premium are 33 de apartamente spatioase, elegante si realizate cu materiale de calitate. Cumparatorii pot alege dintr-o colectie de apartamente de lux cu 2, 3, 4 si 5 camere. Am dorit sa construim un loc aparte, menit sa satisfaca nevoile cumparatorilor. Ei cauta lux si calitate sporita. Le vor gasi in cladirea Pearl, care reuneste o gama variata de elemente menite sa sporeasca calitatea vietii.

apartament de lux in copou iasi

Particularitati distincte fata de alte proiecte din Iasi:

1. Facilitati de 5 Stele

Rezidentii The Pearl au acces la piscina interioara, sauna si sala de fitness. Stim ca oamenii pun accent deosebit pe sanatate si sport, ceea ce este extraordinar. Am vrut sa preintampinam dezideratele locuitorilor Pearl si sa le oferim spatii dedicate in care sa faca sport. Piscina poate fi un loc ideal pentru relaxare si sport. Dupa o zi dificila si stresanta la munca, intrati in piscina si racoriti-va gandurile. Inotati cu spor si creati momente speciale alaturi de cei dragi (prieteni si familie).

Sauna este dedicata celor care au nevoie de relaxare. Ea este perfecta pentru detoxifierea organismului. Foarte multi oameni practica regulat sesiuni de sauna si se simt extraordinar dupa. De cate ori avem timp liber, mergem la sauna. Acesta este locul ideal pentru linistirea gandurilor grele si a stresului de plumb.

In ceea ce priveste sala de fitness, ea este binevenita in orice context. Sala o sa fie dotata cu aparate moderne, ce pot fi folosite cu incredere de rezidenti. Incercam sa asiguram spatiul optim pentru persoanele care iubesc sa faca exercitii fizice, dar nu vor sa mai apeleze la sali private. De ce sa nu faceti sport la parterul blocului si sa simtiti cum corpul devine mai sanatos? Intrati in sala si puneti in practica planul de a dezvolta un corp mai sanatos.

In orice cadru de lux este nevoie de un serviciu de concierge de incredere. Acesta este potrivit persoanelor cu necesitati spefice.

2. O viata mai confortabila

Iubim viata confortabila si sigura. Asa ca nu-i de mirara sa le dorim rezidentilor The Pearl acelasi lucru. Am creat o cladire premium care asigura acces la servicii ireprosabile. Aer curat? Sigur! Fiecare moment petrecut in cladire o sa fie acompaniat de aer proaspat si curat.

The Pearl are un sistem de filtrare si ventilare al aerului. Fiecare membru al familiei o sa respire un aer curat in toate camerele apartamentelui si spatiile comune din cladire. Super, nu-i asa? Intr-un oras care se lupta cu poluarea precum Iasiul, este bine cand acasa te asteapta aer curat. Viata devine mai confortabila cand respiri un aer curat.

Stim ca vara poate fi foarte cald, cu temperaturi ridicate, motiv pentru care disconfortul termic poate fi o problema greu de gestionat. Noi am dispus ca fiecare apartament sa fie dotat cu aparate de aer conditionat. Rezidentii au la dispozitie control asupra confortului termic, ceea ce este extraordinar. Vreti sa fie putin mai rece in casa? Foarte bine! Vreti sa fie mai cald? Perfect. Controlati temperatura din telecomanda si bucurati-va de activitati in apartament fara sa simtiti ca este prea rece sau prea cald.

3. Calitate sporita a constructiei

Acordam o atentie aparte materialelor folosite in constructia The Pearl. In fiecare moment al constructiei, echipa Charm Properties a lucrat cu precizie pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Dorim ca The Pearl sa fie un testament al calitatii, la care sa se raporteze si alte proiecte. Selectam cu atentie tehnologii de constructie si amenajare! Dorim sa oferim oamenilor acces la un bloc solid si apartamente de calitate.

Suntem aproape de rezidentii Pearl si dupa semnarea contractelor si predarea cheilor de la apartamente.

4. Utilitatea spatiului extra

Cladirea noastra este un vector al confortului. Rezidentii au libertate de miscare, de lucru si relaxare. Pandemia ne-a aratat cat de important este spatiul intr-un apartament. Daca petrecem mai mult timp in locuinta, spatiul devine un element greu de ignorat. El ne ajuta sa simtim viata fara restrictii. Daca anumiti factori ne obliga sa lucram de acasa, atunci ar fi fain sa avem suficient spatiu pentru munca si viata personala.

Noi am creat apartamente spatioase si elegante. Proprietarii au la dispozitie gradini spatioase (84.31 mp, 196.14 mp, 105.19 mp) la parter, balcoane mari la etajele intermediare (14.42 mp, 28.75 mp, 29.43 mp) si terase generoase la ultimul etaj. Accesul la spatiu este binevenit. El poate fi folosit in cadrul unor activitati diverse, in interes personal si profesional.

Rezidentii The Pearl se pot bucura de orice zi si noapte, intr-un mod placut si sigur. Sporiti productivitatea zilnica si treceti prin provocarile vietii mai usor!

  • Pentru detalii suplimentare despre proiectul The Pearl, contactati-ne la numarul de telefon 0735.848.460!
  • Suntem la dispozitia voastra si la adresa de e-mail office@charmproperties.ro!
  • Activi pe Facebook, Instagram si Linkedin! Urmariti-ne cu incredere!