Cum puteti gasi un apartament de lux de vanzare in Viticultori?

Momentul potrivit pentru a cumpara apartamente de lux in Viticultori

Incepand cu anul 2022, dezvoltatorii imobiliari din Iasi, dau startul proiectelor rezidentiale si office in zone mai mult decat interesante. Nu-i de mirare ca atat de multi ieseni si investitori incearca sa gaseasca cele mai bune oferte rezidentiale din cele existente pe piata. Competita este acerba iar preturile reflecta pasiunea dezvoltatorilor. Toti incearca sa fie in atentia cumparatorilor, punand accent pe calitate, durabilitate si profesionalism. Unii reusesc mai bine decat altii.

Zona Viticultori se afla intr-o dezvoltare iesita din comun, care o sa continue in urmatorii ani. Pamantul disponibil din aceasta zona, a fost de mare interes pentru dezvoltatorii imobiliari. Asadar, un nou cartier rasare in Copou. Probabil ati vazut planuri rezidentiale si office in zona Viticultori, care mai de care mai indraznete. Daca sunteti pregatiti sa cumparati un apartament de lux in Copou, extensia Viticultori poate fi exact ceea ce aveati nevoie. De ce?

5 motive sa va mutati in Viticultori in 2022 – 2023

Anul 2022 poate fi extrem de darnic cu persoanele care vor sa cumpere apartamente noi. Asa cum am mentionat anterior, orasul Iasi creste iar locuitorii au de castigat. Diversitatea imobiliara este binevenita, mai ales cand vine vorba de bugete si acces la facilitati noi. Pe masura ce creste bugetul, apar facilitati interesante pentru rezidenti. Cumparatorul dispus sa plateasca mai multi bani pentru un apartament de lux, o sa descopere un bloc cu facilitati menite sa-i faca viata mai confortabila. Cel putin, asa ar trebui sa stea lucrurile.

Am observat un trend interesant in Iasi: locatia este importanta dar nu si esentiala pentru o achizitie imobiliara. Cumparatorii sunt atenti la spatiul disponibil in apartament, facilitatile existente in cladire si calitatea materialelor de constructii utilizate de dezvoltator. Aceste elemente reprezinta pilonii decizionali in Iasi. Locatia este un factor complementar. Majoritatea persoanelor au la indemana masini, pe care le folosesc pentru a se deplasa dintr-o locatie in alta. Totusi, cumparatorii de apartamente nici nu doresc sa se mute la 15 – 20 de kilometri de Iasi deoarece vor pierde mult timp in autoturisme. Solutia este aproape dar departe de centrul orasului.

Nu este o surpriza pentru nimeni ca orasul Iasi se lupta din greu poluarea. Batalia nu pare pierduta insa fara masuri rapide, iesenii vor avea de infruntat valuri de aer poluat. Totusi, din ce in ce mai multe persoane constientizeaza problema poluarii in Iasi si acest lucru este imbucurator. Vrem sa locuim intr-un oras lipsit de poluare.

Acesta este unul din motivele care ne-au determinat sa instalam in cladirea The Pearl, un sistem performant de filtrare al aerului. Dorim ca rezidentii Pearl sa respire un aer proaspat si curat oricand sunt acasa sau in cladire. Sa continuam cu motivele care v-ar putea determina sa cumparati un apartament in zona Viticultori.

1. O zona exceptionala de crescut copii

Atunci cand cautati o zona optima pentru copii, va uitati dupa parcuri, institutii de invatamant, surse de distractie si restaurante de calitate. Incercati sa va asigurati si ca aerul nu este poluat si ca nu exista o circulatie intensa de masini. De asemenea, vreti ca zona in care o sa creasca copii este sigura, curata si lipsita de oameni periculosi. Copoul este recunoscut pentru calitatea deosebita a conditiilor de trai. Foarte multe familii se muta in Copou pentru a profita de linistea, siguranta si confortul zonei. De asemenea, parcul Expozitiei si parcul Copou reprezinta locuri extraordinare de socializare pentru copii. Ei se joaca si socializeaza. Invata lucruri si jocuri noi.

In Copou, o sa gasiti gradinite, scoli, licee si universitatea Alexandru Ioan Cuza, care surprind prin calitatea programelor de invatamant. Asadar, nu o sa fie dificil sa setati o cariera intelectuala a celui mic. In ceea ce priveste restaurantele, Copoul nu duce lipsa de optiuni extraordinare. Zona incanta prin creativitate culinara si optiuni incantatoare de petrecere a timpului.

2. Apartamente premium si cladiri noi

Daca v-ati gandit sa cumparati un apartament nou in Copou, faceti acest lucru din toata inima. Apartamentele vechi din Copou nu sunt in blocuri tocmai noi. Acest lucru nu este de dorit, mai ales cand urmeaza sa stati multi ani intr-un apartament si blocul sa fie vechi, vulnerabil la cutremure sau alte probleme. Din acest motiv, ar fi bine sa va mutati intr-un apartament nou, localizat intr-un bloc premium.

The Pearl este o cladire speciala, ce gazduieste o colectie selecta de 33 de apartamente de lux, cu 2, 3, 4 si 5 camere. Localizat pe strada Profesor Antonin Ciolan, aproape de strada Viticultori, The Pearl este locatia ideala pentru cumparatorii care iubesc luxul si vor sa locuiasca in apartamente unice in Iasi.

3. Comunitati rafinate si posibilitati sociale nebanuite

De regula, in jurul unei cladiri premium se formeaza comunitati noi si rafinate. Acestea impartasesc valori comune si rezoneaza la acelasi tip de activitati sociale. Sunt sanse mari ca rezidentii sa se inteleaga bine. Armonia sociala naste legaturi si prietenii de durata.

4. Proiecte imobiliare cu facilitati occidentale

Majoritatea proiectelor imobiliare noi din Iasi sunt acompaniate de facilitati pentru rezidenti. Unele sunt mai generoase decat altele. Atunci cand studiati particularitatile unui proiect imobiliar, asigurati-va ca aveti la dispozitie toate datele. Ce facilitati sunt prezente la proiectul care va intereseaza? Care sunt gratis si care sunt incluse intr-un abonament lunar? Aceste intrebari merita raspunsuri clare si transparente. Dupa ce le primiti, analizati fiecare optiune in parte. Cate sunt utile pentru voi si cate doar ca sa dea bine prezentarii produsului final?

Unii dezvoltatori pun accent pe facilitati occidentale, care sa imbunateasca semnificativ calitatea vietii. La The Pearl incercam sa fim alaturi de rezidenti si sa le oferim acces la facilitati premium, de 5 stele, cum ne place sa le spunem. Ele au fost create pentru a aduce un plus valoare comunitatii. Spatiul privat si cel comun impartasesc o eleganta sublima.                    

5. Un viitor imobiliar stralucit al zonei

Zona Viticultori o sa cunoasca o dezvoltare armonioasa in urmatorii ani. Acest lucru o sa determine o crestere a preturilor. Investitorii cunosc acest lucru si vor incerca sa profite de preturile actuale pentru a inregistra profit in viitor. Cumparatorii de apartamente noi in Copou stiu ca valoarea lor o sa creasca datorita zonei extraordinare si a potentialului incredibil de dezvoltare.

o sufragerie superba apartament 2 camere copou iasi

V-am convins sa veniti in Copou?

In cea mai frumoasa zona a orasului Iasi, proiectele rezidentiale vor fi mereu in atentia cumparatorilor dar si a investitorilor de profil imobiliar. Noi am gasit o locatie extraordinara in Copou, pe strada Profesor Antonin Ciolan, langa strada Viticultori. Aici vom construi o cladire premium, cu 33 de apartamente de lux si cateva surprize unice pentru orasul Iasi.

Disponibilitati: apartamente cu 2, 3, 4 si 5 camere.

Facilitati: Piscina interioara, sauna, serviciu de concierge, sala de fitness, sisteme SMART, sistem de filtrare al aerului, parcare subterana, geamuri si usi inalte (din tavan in podea)

Contact:

Bucurati-va de o viata premium in Copou!