Cum o sa arate piata imobiliara din Iasi in 2021?

bloc apartamente in copou iasi

Viitorul rezidential al orasului Iasi: proiecte indraznete cu facilitati utile pentru proprietari

Orasul Iasi se dovedeste a fi o bijuterie urbana in inima Moldovei. Potentialul remarcabil de dezvoltare economica a starnit interes printre dezvoltatorii de proiecte rezidentiale si office. In ciuda unui an dificil, romanii si-au pastrat apetitul pentru achizitii imobiliare.

Dezvoltatorii au inteles ca pentru a atrage si mentine interesul oamenilor, trebuie sa se adapteze la noile trenduri si sa creeze locuri confortabile si sigure. Adaptarea a presupus in unele situatii, schimbari radicale de business management. Din fericire, iesenii au de castigat de pe urma revitalizarii pietei imobiliare. Ei vor sa se bucure de locuinte moderne, spatioase si sigure. Asadar, nu-i de mirare, sa vedem apartamente cu particularitati dedicate confortului, sigurantei si rafinamentului.

Realitati imobiliare iesene

Anul 2021 poate fi o provocare sau o binecuvantare pentru multi dezvoltatori cu proiecte in Iasi. In ciuda faptului ca apetitul pentru achizitii imobiliare inca persista printre ieseni, acestia au devenit mult mai atenti cu alegerile finale. Se poate observa un trend in imobiliare care nu poate fi ignorat: accesul la mai mult spatiu in apartamente si case. Pandemia a schimbat multe lucruri in mentalitatea oamenilor. Acestia au petrecut mai mult timp acasa si au realizat ca spatiul mic si stramtorat naste sentimentul de claustrofobie. Daca in trecut iesenii stateau la birou 8 – 9 ore, acum acestea au devenit o amintire pentru multi dintre ei. Tranzitia a fost dificila dar adaptarea nu a durat mult.

Timpul indelungat petrecut acasa, alaturi de ceilalti membrii ai familiei, a insemnat o oarecare provocare pentru multe persoane. Asa ca a spatiul de relaxare si de lucru a devenit extrem de important. Pentru a satisface aceasta nevoie, dezvoltatorii imobiliari au creat proiecte rezidentiale cu accent pe spatiu si confort. Cele doua elemente sunt extrem de apreciate de ieseni, care sunt dispusi sa sacrifice zonele centrale traditionale pentru blocuri cu apartamente de calitate premium. Locatia a devenit o amintire, iar caracteristicile apartamentelor mai esentiale ca niciodata.

Prospetime rezidentiala in Iasi

In 2021, piata imobiliara ieseana promite sa impresioneze clientii cu proiecte occidentale. Dezvoltatorii au in vedere doleantele clientilor si incearca sa le satisfaca prin crearea unor blocuri de apartamente de calitate superioara.

Acelasi lucru poate fi spus si despre casele ridicate in Bucium, Copou, Valea Adanca, Tudor Neculai sau Aroneanu. Aceste zone sunt foarte populare pentru cei care iubesc viata la casa. Oamenii tind sa opteze si pentru blocuri de apartamente care pun accent pe spatiu, siguranta si confort. Din fericire, dezvoltatorii imobiliari au reusit sa satisfaca aceste nevoi, construind blocuri si apartamente pe masura asteptarilor iesenilor. Cum puteti gasi un bloc care sa fie pe placul vostru? Dificila intrebare. Gusturile imobiliare sunt diverse. Asadar, aveti nevoie de rabdare pentru parcurge informatiile disponibile.

Gradul de prospetime imobiliara este asigurat de dezvoltatori indrazneti si arhitecti creativi. Acestia din urma au reusit sa creeze cateva proiecte imobiliare remarcabile in Iasi, de care au profitat iesenii si nu numai. Orasul a devenit atragator pentru persoane care locuiesc in alte judete din Moldova. Sigur nu sunteti surprinsi sa aflati acest lucru. Ele vor sa locuiasca in unul din cele mai mari orase din Romania si sa beneficieze de oportunitati profesionale si de dezvoltare personala. Fluxul oamenilor care decid sa se mute in Iasi continua sa creasca si in anul 2021.

Modernitate si flexibilitate premium in orasul Iasi

Marile orase romanesti au reusit in ultimii ani sa creeze cadre optime pentru tinerii dornici sa lucreze la dezvoltarea personala si profesionala. Iasiul nu face nota discordanta, din contra! Ultimii ani au demonstrat ca orasul atrage din ce in ce mai multi investitori, dornici sa dezvolte afaceri productive si profitabile. Ei stiu ca in Iasi exista o mana de lucru creativa si inteligenta, dornica de afirmare.

Cresterea demografica si dezvoltarea economica a orasului a determinat o revitalizare a pietei imobiliare. Oamenii au nevoie de apartamente si case de calitate unde sa stea cu placere. Aceste elemente vor mentine apetitul romanilor pentru apartamente in Iasi si in anii urmatori, chiar daca pandemia a dat putin lucrurile peste cap.

Am putut observa un lucru important in psihologia cumparatorului pandemic: vrea calitate si certitudinea spatiului de locuit. A apus vremea „locatie, locatie, locatie” si compromisul aferent unei achizitii bazate doar pe acest criteriu. Proiectele slab calitative o sa fie ignorate iar cele care pun pret pe materiale, spatiu, confort si siguranta vor atrage privirile iesenilor.

proiect imobiliar iasi unic

Rafinament iesean, cu iz occidental

Eleganta Occidentului rezidential a ajuns in Romania. Din ce in ce mai multe proiecte rezidentiale includ elemente occidentale, ce pun accent pe un alt tip de confort. Rafinamentul premium din statele occidentale cu o expertiza arhitecturala cu radacini istorice impresionante. Astazi, orasele romanesti mari, au devenit spatii prolifice de dezvoltare pentru proiecte imobiliare creative si pe alocuri chiar indraznete. Pandemia a scos la iveala latura inventiva a dezvoltatorilor care au decis sa imbine elemente practice cu cele „out of the box” pentru a raspunde nevoii oamenilor de spatiu, confort, siguranta si eficienta in gestionarea lucrurilor de zi cu zi.

Din ce in ce mai multi ieseni doresc apartamente spatioase si cu facilitati dezvoltate pentru a spori nivelul de trai. Locatia nu mai dicteaza tonul achizitiei si calitatea lucrarii, ceea ce este un semn de maturitate in domeniul imobiliar. Mai mult decat atat, comunitatea conteaza in alegerea unui apartament.

Viitorii proprietari nu vor sa se trezeasca cu locatari problematici care sa transforme traiul zilnic intr-o corvoada sociala. Asa ca nu este surprinzator sa vedem un interes aparte al cumparatorilor de apartamente din Iasi pentru comunitatea creata in jurul proiectului. Totusi, se pot observa cateva elemente care scot in evidenta caracterul persoanei interesate de un proiect anume, in functie de caracteristicile celui din urma.

Daca un proiect imobiliar pune accent pe spatii verzi, grija pentru mediul inconjurator, spatii generoase, acces facil al luminii naturale in apartamente ce influenteaza pozitiv starea de spirit a locatarilor, statii de incarcare masini, atunci sanse mari ca proprietarii sa fie rafinati si dornici sa creeze o comunitate vibranta.

Proiect occidential si unic in Iasi: Copou View

In urmatorii ani, orasul Iasi o sa fie plin de proiecte imobiliare, care mai de care mai atractive si cu facilitati interesante. Asa ca dezvoltatorii au in fata o provocare presanta: sa dezvolte proiecte moderne si de calitate, capabile sa cucereasca inimile viitorilor proprietari. Charm Properties a intrat in acest vals imobiliar cu un proiect indraznet: Copou View.

De ce este special acest proiect? In primul rand, in bloc o sa se afla o piscina interioara cu o lungime de 13 m si 5.70 m latime. Stim ca iesenii iubesc piscinele, mai ales cele curate, moderne si exclusiviste. Ce poate fi mai exclusivist decat o piscina la parter, accesibila doar de locatarii blocului? Intr-o comunitate occidentala accesul la piscina reprezinta o normalitate.

Ne-am dorit sa o aducem si in Iasi. Iesiti din apartament si mergeti la piscina, unde va puteti relaxa cu cateva sesiuni de inot si detensionare in apa dupa o zi lunga si obositoare de lucru. Apa poate fi remediul ideal pentru zile stresante. Acleasi lucru poate fi spus despre sala de sport, unde o sa gasiti multe aparate moderne.

Faceti miscare fara sa iesiti din bloc. Cum suna? Stim ca multi ieseni si-au exprimat dorinta de a avea in bloc sala de sport. De ce sa „fuga” in oras la salile de sport cand pot cobora la parter pentru miscare activa? Sanatate se intretine prin munca. Se pare ca romanii au „imprumutat” din obiceiurile sportive ale americanilor. Din ce in ce mai multi romani fac sport inainte de a merge la locul de munca. Unii fac sport dupa. Asadar, accesul la o sala de sport poate fi utila.

De ce v-ati muta in copou

O viata noua in Copou!

Pandemia ne-a aratat ca trebuie sa facem sport si sa evitam pe cat posibil sedentarismul. Acesta din urma poate avea consecinte nefaste asupra trupului si mintii. Cum am decis sa „luptam” impotriva sedentarismului? Locatarii Copou View vor avea la dispozitie o sala de sport si vestiar. In sala de sport o sa fie montate aparate moderne, ce pot fi utilizate cu entuziasm in fiecare zi.

De ce sa nu va bucurati de sesiuni antrenante de sport si micare? Daca lucrati de acasa si stati multe ore in fata calculatorului, aveti nevoie de cel putin 30 de minute de miscare si sport. Asa ca prinde bine o sala de sport, dotata cu echipament modern si performant.

Apartamentele disponibile in cadrul proiectului rezidential Copou View din Iasi pot deveni destul de rapid surse de incantare pentru noii proprietari. Oricand doriti sa obtineti mai multe informatii despre proiectul nostru special din Copou, contactati-ne cu incredere!

Agentii Charm va pot ajuta sa descoperiti cu usurinta particularitatile proiectului. Incercam sa va punem la dispozitie toate instrumentele pentru a va proiecta viitorul in Copou, intr-un apartament modern si cu facilitati unice in Iasi.

Pentru detalii contactati-ne: