Apartamente cu 3 camere Iasi Copou preturi

sufragerie superba apartament 3 camere iasi copou

Cat costa un apartament cu 3 camere in Iasi, Copou?

Multe persoane doresc sa cumpere apartamente cu 3 camere in Copou. Cartierul este recunoscut pentru calitatea de viata deosebita si oportunitatile sociale incantatoare.

Preturile apartamentelor din Copou sunt mai piperate decat in alte cartiere. Sigur nu sunteti surprinsi sa aflati acest lucru, mai ales cand analizati putin optiunile existente. Fiecare dezvoltator are propria politica de preturi.

Timpul petrecut in labirintul doumentarii iesene poate fi placut sau complex. Investiti in strangerea de informatii utile despre posibilitatile imobiliare din oras. Daca faceti acest lucru intr-un mod activ si clar, gasiti mai usor proiectul care sa-l numiti acasa.

Cum gestionati mai bine „batalia” preturilor din Copou?

In 2022, pretul dicteaza fiecare cautare in imobiliare. Majoritatea persoanelor care cauta apartamente sau case, depun efort zilnic pentru a identifica cele mai bune produse si la preturi avantajoase.

Asa cum poate ati observat deja, proiectele imobiliare din Copou sunt diverse, menite sa raspunda la necesitatile clientilor. O achizitie imobiliara in aceasta zona a orasului Iasi poate fi privita din doua perspective majore:

 • 1. Investitie
 • 2. Necesitate personala

Din punctul de vedere al unui investitor, cumpararea unui apartament trebuie sa fie acompaniata de profit. Fara cel din urma, investitorii nu aloca bani unui proiect sau altuia. Un investitor poate alege un apartament pentru a il lista pe piata de inchirieri. Un alt investitor ar putea cumpara un apartament ca ulterior sa-l revanda la un pret mai mare.

In ceea ce priveste necesitatea personala, apartamentele devin mai importante ca niciodata. Ele sunt „acasa”. Aici, oamenii lucreaza si traiesc. Zi si noapte. Fiecare apartament de lux din Copou aduce o poveste. Creati o viata premium pe care sa o pretuiti la orice ora! Daca locatia este minunata si localnicii prietenosi, atunci cresc sansele sa va bucurati si mai mult de achizitia facuta.

Noi construim o cladire premium pe strada Profesor Antonin Ciolan, in imediata apropriere a strazii Viticultori. Aproape de toate lucrurile importante din Copou dar suficient de departe de poluarea fonica a bulevardului Carol.

Vreti sa cumparati un apartament nou in Copou?

The Pearl are o colectie speciala de 33 de apartamente de lux. Oferim acces la apartamente cu 2, 3, 4 si 5 camere. Acestea sunt atent create pentru a asigura confort, siguranta, liniste si protectie. Faceti o schimbare si iesiti din tiparul imobiliar pe care toti il cunosc in Iasi. Orasul nu este strain de proiecte indraznete.

Orice dezvoltator cu un proiect in derulare vrea sa-i fie cumparat produsul. Asadar, nu-i surprinzator sa vedem un interes aparte al acestora pentru prezentari creative si detalieri utile. Vrem sa stiti cat mai multe lucruri despre proiectul The Pearl.

Cladirea este destinata persoanelor care iubesc luxul si confortul. Cele doua merg impreuna. Ele fac din experientele personale si profesionale de acasa, povesti de impartasit cu generatiile urmatoare.

Pretul si calitatea conteaza!

Intr-o lume dictata de bani, pretul apartamentului face diferenta intre o achizitie si un refuz. Majoritatea persoanelor dornice sa cumpere apartamente in Copou sunt constiente de duritatea preturilor din zona rezidentiala.

Proximitatea de Parcul Copou, Parcul Expozitiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, stadionul „Emil Alexandrescu” sau Liceul „Costache Negruzzi” fac din Copou „locul unde vrei sa locuiesti”, daca ai o situatie financiara puternica. Apartamentele The Pearl vin cu o mostenire a calitatii occidentale.

Noi, echipa Charm Properties, avem experienta in domeniul constructiilor din Marea Britanie. Am lucrat la proiecte rezidentiale si office, in sectorul privat si public. Fiecare proiect, finalizat cu succes, ne-a oferit sansa de a capata un alt tip de expertiza: cel occidental, diferit fata de cel din Europa de Est.

The Pearl este mai mult decat o simpla promisiune

Oricand cautati apartamente cu 3 camere Iasi Copou preturi, impresii sau opinii, intalniti abordari diferite. Nu vom intra in detalii cu privire la ceea ce fac ceilalti dezvoltatori imobiliari din Iasi.

Ei stiu cum sa se pozitioneze si sa raspunda la cerintele clientilor. Cat costa un apartament cu 3 camere la The Pearl? Hai sa vedem disponibilitatile si cateva particularitati!

PARTER:

Apartament P02 – 78.83 mp cu spatiu de depozitare de 1.88 mp si gradina de 84.31 mp

Apartament P03 – 78.83 mp cu spatiu de depozitare de 1.88 mp si gradina de 196.14 mp

Apartament P04 – 80.04 mp cu gradina de 105.19 mp

ETAJ INTERMEDIAR (I, II si III):

Apartament E09 (I), E19 (II), E29 (III): 88.50 mp cu 2 bai si balcon de 14.42 mp

Apartament E13 (1), E23 (II), E33 (III): 106.68 mp cu 2 bai si balcon de 28.75 mp

Apartament E14 (I), E24 (III), E34 (III): 107.08 mp cu 2 bai si balcon de 29.43 mp

In interiorul cladirii, am dezvoltat o serie de facilitati moderne, care sa raspunda corespunzator stiluri premium de viata. Va invitam sa le descoperiti!

 1. Piscina interioara (la parter)
 2. Sauna (la parter)
 3. Sala de fitness (la parter)
 4. Vestiare
 5. Parcare subterana si securizata
 6. Serviciu de concierge
 7. Sistem de filtrare al aerului
 8. Aparat de aer conditionat
 9. Mobila premium din lemn de calitate (bucatarie si baie)
 10. Usi si geamuri inalte care permit luminii naturale sa inunde camerele
Sala de sport cladire de lux Copou

Locatia proiectului nostru permite rezidentilor sa se bucure de darurile Copoului. Cartierul este incantator. Va puteti bucura de vieti sociale active si confortabile. Incercati restaurantele din zona si petreceti dimineti reconfortante in cafenele. Foarte multi turisti straini vin in Copou pentru a se delecta cu preparate si bauturi locale.

Bucatarii sunt foarte creativi. Ei va vor pregati tot felul de feluri de mancare. Redescoperiti placerea de a manca bine in Copou!

De la The Pearl pana la cele mai populare restaurante si cafenele din Iasi faceti doar cateva minute pe jos. Acum ca ati aflat cat costa un apartament cu 3 camere in Iasi, mai precis Copou, poate doriti sa intrati in contact cu noi. Vrem sa va povestim mai multe lucruri despre viziunea noastra speciala despre apartamentele cu trei camere disponibile la The Pearl.

Vreti mai multe informatii despre proiectul nostru imobiliar din Copou?

Hai sa discutam despre viitorul vostru imobiliar din Copou!