Aer proaspat si vieti selecte in Iasi

Apartamente cu gradina in Copou si dotari de calitate superioara!

In 2022, incep proiectele rezidentiale, menite sa revitalizeze piata ieseana. Unele dintre ele sunt atat de interesante incat atrag atentia cumparatorilor. Daca va aflati printre cei care vor sa cumpere apartamente noi in Copou, sigur o sa gasiti cateva optiuni faine. Alegerea unui apartament necesita timp si documentare atenta! Graba strica si puteti ajunge la o locuinta care sa nu va placa. Din acest motiv, le recomandam tuturor cumparatorilor sa investeasca din timpul lor in sesiuni de documentare. Acestea se vor dovedi a fi mai mult decat utile.

Din nenumaratele optiuni imobiliare din Iasi, unele par a fi mai atractive decat altele. Evolutia documentarii o sa fie acompaniata de multe obstacole si intrebari. Asa cum poate ati observat deja, toti dezvoltatorii isi lauda produsele, ceea ce este absolut normal. Daca ai un produs, incerci sa il vinzi. Stim ca poate fi dificil sa iesi in evidenta cu un produs imobiliar, mai ales intr-o piata atat de dinamica.

Cum ar fi sa respirati un aer curat in fiecare zi?

Aerul poluat din majoritatea oraselor romanesti reprezinta o problema. Oamenii vor sa respire aer curat, atat acasa cat si atunci cand ies in oras. Daca in mediul urban, nu avem control asupra aerului respirat, acasa lucrurile stau altfel. Probabil ati sesizat cresterea in popularitate a puricatoarelor de aer. Aceste dispozitive sunt utilizate de cei care doresc sa respire un aer curat si proaspat. Totusi, cum ar fi sa locuiti intr-un apartament cu sistem dedicat de filtrare al aerului? Credem ca super! Noi am avut in vedere acest aspect cand am dezvoltat lista de facilitati prezente la The Pearl.

Vroiam sa fim siguri ca toti rezidentii vor avea acces la aer curat, oriunde s-ar afla in cladire. Fie ca proprietarul se afla in apartament sau in unul din spatiile comune, aerul este proaspat. Fain, nu-i asa? Da si o stare de normalitate ignorata de dezvoltatorii romani. Din pacate. Poate ca ar trebui sa se schimbe paradigma imobiliara existenta. Iesenii merita locuinte confortabile, sigure si elegante.

Ne-am propus sa setam un milestone rezidential, cu precadere in sectorul de lux. Vom reusi! Specialistii Charm Properties vor sa va uimeasca cu creativitatea si eficienta lor. Cum? Prin intermediul proiectului The Pearl, care incepe sa prinda contur in 2022.

unde pot gasi un apartament de vanzare in copou

Sa ne revedem cu bine in Copou!

The PEARL este situat in partea de nord a orasului Iasi, pe colina Copou. Zona selecta, localnicii rafinati, restaurantele trendy, parcul Copou, parcul Expozitiei, stadionul Emil Alexandrescu si Universitatea Alexandru Ioan Cuza fac din Copou una din cele mai selecte zone din Iasi. In cel mai frumos cartier rezidential din oras, va asteapta multe surprize placute.

Sa incepem cu locatia precisa a cladirii: strada Profesor Antonin Ciolan, langa

The PEARL este locul unde o sa gasiti:

 • 1. O cladire premium, creata cu elemente decorative unice in Iasi;
 • 2. Piscina interioara, sauna moderna si sala de fitness
 • 3. Sisteme SMART instalate in toate apartamentele
 • 4. Sistem de filtrare al aerului (spatii private si comune)
 • 5. Parcare privata dotata cu statii de incarcare pentru autoturisme electrice
 • 6. Serviciu de concierge
 • 7. Acces securizat in cladire
 • 8. Mobila premium si elemente decorative creative in fiecare apartament
 • 9. Faianta si gresie importata din state membre U.E
 • 10. Profesionalism dedicat

Dezvoltatorul imobiliar Charm Properties o sa construiasca o colectie selecta de 33 de apartamente de lux, cu 2, 3, 4 si 5 camere. Fiecare membru al echipei Charm Properties se asigura ca fiecare locuinta respecta standardele de calitate impuse la inceputul proiectului. De la achizitionarea proiectului pana la predarea cheilor, lucram cu atentie pentru a nu dezamagi. Apartamentele Pearl sunt realizate avand in vedere urmatoarele elemente:

 • 1. Spatiu
 • 2. Siguranta
 • 3. Confort
 • 4. Rafinament
 • 5. Atentie la detalii
 • 6. Materiale de calitate
 • 7. Excelenta in constructii
 • 8. Sisteme performante si eficiente

Rezidentii The Pearl vor fi incantati de calitatea apartamentelor si a spatiilor comune, concepute dupa un design european. Fiecare moment petrecut in cladire poate fi o placere! Am proiectat spatii incantatoare, care sa reflecte pasiunea noastra pentru eleganta imaculata. Cladirea premium Pearl are 33 de apartamente de lux, cu 2, 3, 4 si 5 camere. Apartamentele sunt spatioase, elegante si reunesc elemente decorative de lux.

Avand in vedere petrecem din ce in ce mai mult timp in interior, ar fi recomandat sa ne asiguram ca locuintele sunt exact cum ne dorim. Ele joaca un rol important in calitatea vietilor noastre. Meritam zambete si relaxare. Avem nevoie de o stare de spirit placuta si vivace. Din acest motiv, specialistii Charm au creat apartamente frumoase si elegante. Aveti posibilitatea de a alege un apartament modern (2, 3, 4 sau 5 camere) si sa va bucurati de o locatie privilegiata in Iasi.

apartamente de vanzare in viticultori

Apartamentele Pearl sunt realizate cu materiale premium, apreciate pentru calitatea lor in repetate randuri. De asemenea, o sa faceti parte dintr-o comunitate #cool care pretuiesc:

 • Bunul simt
 • Rafinamentul
 • Eleganta
 • Respectul pentru ceilalti si bunul comun

Daca vreti sa cumparati un apartament The Pearl, contactati-ne cu incredere la numarul de telefon 0735 848 460! Suntem disponibili si la adresa de e-mail office@charmproperties.ro!

Hai in comunitatea digitala Pearl pe Facebook, Instagram si Linkedin!