apartament de lux in copou iasi Vezi detalii proiect!

The PEARL, Copou, Iasi

Proiect rezidential unic in Moldova: apartamente moderne, spatioase, piscina, sala de sport si 5 statii de incarcare pentru masini electrice

Siguranta, profesionalism si eficienta: Charm Properties dezvoltator imobiliar in Iasi

Echilibrul perfect între viaţa urbană, moderna si vibranta incepe acasa, alaturi de familie. Un lifestyle dinamic și confortul sublim al unei locuinţe premium reprezinta dezideratul Charm Properties. Iesenii care cauta stil de viață relaxant, voios si confortabil, pot descoperi particularitatile proiectelor noastre rezidentiale. Ne-am dedicat complet dezvoltarii unor proiecte premium, destinate persoanelor care iubesc sa locuiasca in case apartamente de calitate. Incantam noii proprietari cu constructii care raspund la cele mai stringente cerinte de rezistenta la uz, stabilitate la interperii, siguranta, izolatie termica, igiena dar si mediul inconjurator.

De ce ati putea alege unul din proiectele noastre imobiliare? Am acumulat expertiza in constructii si design interior in Anglia, unde am lucrat timp de 12 ani. Decisi sa dezvoltam proiecte inedite in Iasi, cu accent specific pe calitate, profesionalism si eficienta durabila, am ales cu deosebita atentie locatii cu potential, unde oamenii sa se bucure de oras si de natura. Dezvoltam fiecare constructie noua, cu deosebita atentie la detalii.

Zece garantii de calitate la fiecare proiect imobiliar

Calitate

Fiecare constructie Charm este acompaniata de calitate in toate aspectele, de la fundatie pana la ultimele detalii ale predarii apartamentului sau a casei. Lucram cu deosebita atentie in fiecare faza a constructiei, pentru a ne asigura ca noul proprietar o sa se bucure de o locuinta moderna si rafinata.

Siguranta

Orice constructie trebuie sa reziste utilizarii zilnice dar si la provocarile vremii. Specialistii Charm muncesc cu precizie englezeasca pentru a crea constructii rezistente in timp. Avantajul unei constructii noi Charm este ca utilizeaza cele mai noi tehnologii, pentru ca locatarii sa se simta in siguranta in fiecare zi.

Eficienta

Gestionam inteligent timpul petrecut pe santier. Specialistii Charm lucreaza cu eficienta pentru ca fiecare moment al proiectului sa evolueze corect si fara intarzieri. Proiectele odata finalizate, sunt verificate de doua ori de noi. In acest mod, noul proprietar se poate muta cu incredere in apartament sau casa.

Smart homes

Proiectele rezidentiale moderne Charm pun accent pe sistemele inteligente de siguranta, protectie si acces multimedia. Conceptul de apartament si casa inteligenta este relativ nou in Romania insa foarte popular. Iesenii vor sa locuiasca in case sigure, moderne si interactive. Toate proiectele Charm sunt acompaniate de sisteme inteligente de siguranta si protectie.

Confort

Apartamentele si casele noastre reflecta pasiunea Charm pentru confort si liniste. Locuiti acasa, unde camerele raspund la nevoi moderne si fluide. Locuintele construite de noi, includ sisteme si elemente menite sa sporeasca semnificativ gradul de confort experimentat zi de zi.

Comunitate

Incercam sa ne asiguram ca noii locatari ai proiectelor noastre, vor crea comunitati selecte, unde bunul simt, responsabilitatea si respectul armonizeaza interactiunile sociale. Comunitatile incantatoare intretinute de specialistii Charm, vor deveni repere de eficienta sociala. De ce sa nu simtiti ca faceti parte dintr-o comunitate indragita?

Profesionalism

Construim case si apartamente de vis, unde proprietarii sa se simta bine zi de zi. Suntem atenti la fiecare particularitate a proiectelor pe care le dezvoltam. Asa reusim sa le oferim oamenilor posibilitatea de locui in case incredibile, unde sa se simta acasa. Profesionalismul in constructii, ne este ghid si aliat, in obtinerea celor mai bun rezultate posibile.

Expertiza din Anglia

Charm Properties este fondat pe principii de functionare occidentale. Cu o expertiza de peste 18 ani in Anglia in industria constructiilor, la diferite proiecte rezidentiale de lux si de interes public. In cursul acestor ani, am dezvoltat un portofoliu exemplar cu multi clienti fericiti. Avem un set de reguli stricte, de la care nu ne abatem si care mereu ne-au ajutat sa construim case si blocuri de apartamente de calitate superioara.

Materiale de calitate

Fiecare constructie Charm este realizata cu materiale de calitate, alese cu atentie la efectele pe care le produc. Utilizam materiale produse local dar si importam din tari membre ale Uniunii Europene. Utilizam cele mai bune materiale si produse pentru a ne asigura ca fiecare locuinta intruneste nivelul Charm de calitate si siguranta.

Garantia Premium Charm

Fiecare locatar al proiectelor rezidentiale realizate de Charm Properties, beneficiaza de Garantia Premium Charm. Aceasta este testamentul calitatii constructiei si angajamentul specialistilor nostri ca urmeaza sa locuiti intr-o casa sau apartament premium.

Proiecte imobiliare in derulare Iasi

In cel mai mare oras din Moldova, Iasi, am pregatit proiecte imobiliare de exceptie, care sa raspunda la nevoile iesenilor. Obiectivul Charm Properties este sa creeeze constructii de calitate, unde oamenii sa traiasca din plin bucuria de acasa. Asa ca ne-am propus sa construim blocuri de apartamente tip boutique cu 1, 2, 3 sau 4 camere dar si case de lux premium. Va invitam sa le descoperiti si astfel sa alegeti proiectul potrivit nevoilor voastre!

Stiri si Noutati piata imobiliara in Iasi

Piata imobiliara din Iasi evolueaza constant, provocand dezvoltatorii sa inoveze si clientii sa incline catre un trend arhitectural sau altul. Vom analiza cele mai noi trenduri din piata imobiliara locala si regionala, incercand sa creionam proiectele de viitor, unde oamenii sa se simta acasa. Perspectivele de viitor variaza de la cerinte de apartamente spatioase, confortabile si rezistente la utilizari zilnice pana la proiecte inedite, cu valente scandinavice, mediteranene sau englezesti. Trendurile se schimba si este indicat ca orice dezvoltator profesionist si client interesat de calitate sa tina pasul cu ele.

Urmariti sectiunea noastra de stiri si noutati pentru a descoperi lucruri interesante despre cateva din cele mai frumoase proiecte rezidentiale din Iasi si nu numai.

Locuinte de lux de cumparat in Copou

Descoperiti placerea de a locui in Copou! In anul 2022, foarte multi ieseni si nu numai, cauta locuinte de lux de …

Primul apartament de lux de cumparat in Copou

In 2022 redefinim gusturile imobiliare cu accent pe LUX! Incep marile cautari de apartamente premium in Iasi, unul din cele mai …

Apartamente luxuriante cu piscina si sauna in Iasi

Redescoperiti luxul prin intermediul The Pearl in Copou! In cea mai respectabila zona rezidentiala din Iasi, Copou, proiectele par sa surprinda …

Din blogul nostru

Cele mai recente articole